Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyam most szulte meg a...

Anyam most szulte meg a masodik gyereke't, aki szellemileg visszamaradott (elegge sulyos beteg. ) viszont megint terhes. Mit gondoltok errol? Hogy lehet valaki ennyire felelotlen?

Figyelt kérdés
2009. okt. 30. 23:37
 1/5 anonim ***** válasza:
51%

Miért lenne ezért felelőtlen? Egyáltalán nem biztos, hogy ő is beteg lesz.

A másodszülöttjére pedig biztosan ugyanúgy fog figyelni továbbra is, mint eddig, ha miatta aggódsz.

2009. okt. 30. 23:58
 2/5 A kérdező kommentje:

40 ev felett,mar eleg rizikos,es jo nagy esely van ra,hogy o is beteg lesz...eleg szukos anyagi helyzetben elunk,van meg 3 testverem(orokbefogadtak) es minket sem tudtak felnevelni normalisan...oket hogy tudjak?

Vegul is,csak az tud megerteni,akinek ilyen a csaladi hattere...annyira kilatastalan a jovo :( nem tudom,mi lesz ezutan...

2009. okt. 31. 00:03
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Így már más, akkor tényleg felelőtlen. Sajnálom. De vannak ilyen emberek, mert csak azt látják, hogy szexelni jó, védekezni macerás.

Amikor én szültem abortuszosokkal voltam együtt. Az egyik nőnek már volt 4 gyereke, meg az volt a 3. abortusza. Én már azon kiakadtam. De talán mégis jobb, ha elveteti, mintha nem tudja felnevelni. De védekezni a legjobb.

2009. okt. 31. 00:25
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Mit is lehetne erre mondani!

40-en túl ennyire "gyerek fejjel" gondolkozni, vagy is épp itt a probléma : NEM GONDOLKOZNI......!!! De ha ő így akarta, legföljebb imádkozhatsz, hogy ez a gyermek egészséges legyen.

2009. nov. 1. 17:06
 5/5 anonim ***** válasza:
88%
Nem tudom, miért kellett engem (az első) lepontozni, mikor azt írtam, még csak azt lehetett tudni, hogy a kérdező anyukája terhes, holott nem csak egy egészséges, hanem egy beteg babája van..
2009. nov. 1. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!