Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy akinek...

Miért van az, hogy akinek babája születik, szellemileg is visszasüllyed a szintjükre, és felnőtt emberekkel is úgy beszél mintha ovisok lennének?

Figyelt kérdés
"babóca", "tejci", "pocaklakó", "bocitej" de ma az "aprótalpas" tette be a kaput. Nem értem, mi szükség van erre? A gyerekkel nem kell így beszélni, nem nehezebb neki megtanulni a "kutya" szót mint a "vau-vau"-t. Miért gondolják az anyák hogy ez aranyos?
2010. aug. 21. 21:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/86 anonim ***** válasza:
59%

Két gyerekem van, de én még mindig nem használok ilyen divatos trendi rövidítéseket, hogy "gyümi, főzi, tejci,bocitej, babóca, és 8 hós gyerek". Hála istennek a baráti körömben és a családomban az a felfogás uralkodik, hogy a gyerek kicsi, és nem hülye. Ennek tükrében nincs gügyögés, meg nyanyogás, meg tütyögés a gyerekkel. Az más, hogy ha valaki szóba hozza az itt-ott hallott baromságokat, akkor elkezdünk egymással direkt így beszélni, egy baráti traccsparti erejéig.

Az az esti mondat pedig így hangzik: Gyere édesem, megvacsorázol, azután fürdés, és zsupsz már mész is a kiságyba aludni.

2010. aug. 22. 12:16
 32/86 anonim ***** válasza:
49%

Látom ismét sikerült jól összevitázni...

Én pedig leginkább azt nem értem már a 120. hasonszőrű kérdés után,hogy miért nem fogadják el egyesek,hogy mindenki más és más?!Te így találod jónak,én meg úgy.

Ez egy provokatív kérdés,hiszen számíthattál rá,hogy senki sem fogja kijelenteni,hogy "igen,én egy degenerált anyuka vagyok,mert becézem a szavakat"

Viszont arra számíthattál,hogy majd jön a pocskondiázás,a fújjogás,aztán leírják,hogy mindenki h.lye,aki "pocizik,meg vacsizik,meg fürcsizik".

Éljen...!Most akkor milyen elfogadható,a kérdésre megfelelő választ vártál?

2010. aug. 22. 12:26
 33/86 anonim ***** válasza:
82%
"Anyucikák, van egy kosárkányi vasalni való ruhácskám, ha nagyon uncsiznátok!! CUP-CUP!!"
2010. aug. 22. 13:27
 34/86 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! 9.53-as vagyok. Gyeden vagyok a kisfiammal, akivel akkora a szerencsém, h mellette is el tudom végezni a tennivalóim nagyrészét, így kikapcsolódni is jut időm. Szerencsére nem zsúfoltak a napjaim, csak rossz, h ilyenkor a férjem dolgozik, mert inkább szeretném vele tölteni ezt az időmet.. Abban igazad van, h nem csak életbevágó dolgokra lehet ezt az oldalt használni, de ha valaki felír ide egy kérdést, akkor arra lesz pro és kontra vélemény is.
2010. aug. 22. 14:02
 35/86 A kérdező kommentje:

kedves 14:02! Nyilván van pro és kontra véleményt, az ember pont azért tesz fel egy kérdést hogy arra meghallgassa a különböző véleményeket... Úgy írsz mintha én támadtam volna a kontra véleményeket.

Nem tudom miért van az ha egy kérdés kisebb vitát generál, a vita az emberi kapcsolatok fontos része.

2010. aug. 22. 14:12
 36/86 A kérdező kommentje:
javítás: nem tudom miért BAJ az, nem van:)..
2010. aug. 22. 14:12
 37/86 anonim ***** válasza:

Kedves Kerdezo!

Olvasd el a kerdesed megegyszer,mert kisse provokalo.

" szellemileg is visszasüllyed a szintjükre"

Sok Anyuka neveben kikerem maganak az ilyen megjegyzest.

2010. aug. 22. 15:02
 38/86 anonim ***** válasza:
49%
Nem a vitával vannak itt problémák. Másrészt meg a "babócám"-ra visszatérve, Téged nem szoktak Kicsim-nek, Drágám-nak, Édesem-nek hívni? Mert akkor az is szellemi lesüllyedés, h a férjemet nem szólítom Házastárs-nak..
2010. aug. 22. 15:19
 39/86 anonim ***** válasza:
31%
Senkit nem zavar, hogy NEM KELL "szellemileg visszasüllyedni" a babák szintjére????????????????????????????????????????? A kisbabák ugyanolyan emberek, mint mi, csak kicsik még. De nem hülyék, buták stb., nem alacsonyabbrendűek nálunk, ezért nincs hová lessüllyedni... Mi, szülők, azért vagyunk, hogy megtanítsuk számukra az élet dolgait, a cselekvéseket, neveljük őket. De ehhez NEM KELL lesüllyedni sehová. Szóval én nem az anyukák, hanem a babák nevében kérem ki ezt a kérdést magamnak!!!
2010. aug. 22. 15:37
 40/86 A kérdező kommentje:

Ha végigolvastátok volna a kommenteket látnátok, hogy ezt a kérdést megvitattuk már, tudom hogy erős a kifejezés, de így tudtam kifejezni a mondanivalómat. Elnézést ha félreérthető, arra céloztam hogy a gyerek is ember, és ugyanúgy lehet vele beszélni mint egy felnőttel.

Ez a drágám és házastárs dolog nem tudom hogy jött ide, nem ezekről a kifejezésekről szólt a vita.

2010. aug. 22. 17:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!