Miért van az, hogy akinek babája születik, szellemileg is visszasüllyed a szintjükre, és felnőtt emberekkel is úgy beszél mintha ovisok lennének?
22:14
miért, te hogy mondod a gyerekednek?!
Én úgy,ahogy leírtad ("most akkor megyünk fürödni, utána vacsorázni és következik a szoptatás, majd az alvás és a lámpaoltás")
most jön a fürcsi, utána vacsi, szopcsi, szundi és vilcsikapcsi?
Hát nem tudom...én sok évet foglalkoztam gyermeklélektannal és fejlődéslélektannal, diplomáztam is belőle, de olyanra nem emlékszem, hogy retardált embereket kellene nevelni...
Az ilyen "üccsiszopcsi babócákból" lesz pl. a Mónika show törzsközönsége.
Bocs, nem akarlak megbántani, de a gyerek csak KICSI és NEM HÜLYE!!! Ne kezeld akként...
miért, te hogy mondod a gyerekednek?!
Én úgy,ahogy leírtad ("most akkor megyünk fürödni, utána vacsorázni és következik a szoptatás, majd az alvás és a lámpaoltás")
most jön a fürcsi, utána vacsi, szopcsi, szundi és vilcsikapcsi?
Hát nem tudom...én sok évet foglalkoztam gyermeklélektannal és fejlődéslélektannal, diplomáztam is belőle, de olyanra nem emlékszem, hogy retardált embereket kellene nevelni...
Az ilyen "üccsiszopcsi babócákból" lesz pl. a Mónika show törzsközönsége.
Bocs, nem akarlak megbántani, de a gyerek csak KICSI és NEM HÜLYE!!! Ne kezeld akként...
Kedves 22.21-es tudod mi nem járunk a Mónika showba, és cseppet sem kezelem hülyeként a gyerekemet, sőt azzal is tisztában vagyok hogy a kicsi gyerek nem hülyegyerek KÉPZELD EL!!!! Én csak azt akartam mondani ezzel , hogy nem kell feltétlenül egyetemi docensként beszélgetni a gyerekkel, mert KÉPZELD NEM LESZ ETTŐL RETARDÁLT!!! De ha te két diplomával csak ennyit tudsz akkor az igen szomorú dolog. Tudod nem kell feltétlenül a szopcsi meg a lámpaolcsi, de én nem tartom túlzásnak a vacsit, és a szopit. Szerintem tanulj meg néha ellazulni a 2 diplomáddal, mert annyira vered a nyálad arról hogy mit tanultál és mivel foglalkoztál csak az kár hogy fogalmad sincs róla. A gyerek nem ettől lesz hülye, hanem azoktól a hozzáállásoktól amiket az ember belenevel. Pl. hogy a Mónika show-t csak retardáltak nézik, és hogy aki vacsinak hivja a vacsorát az hülyének nézi a gyerekét!
Azért ilyen iskolázottsággal többet vártam volna. De úgy látszik kár volt beléd a tanittatás! Sorry, nem akartam bántó lenni. Tudod ez az oldal arra van hogy válaszolanak a kérdésekre. Én nem értek egyet a kérdezővel és van ilyen. Ezt hivják negativ véleménynek. Az okos iskolázott elfogadja hogy ilyen is van. A bunkó nyálveregető okoskodók meg egyből lenézik hogy létezik más vélemény is az övékén kivül. Hát van ilyen. Kár ezért ennyi iskolát elvégezni mert a Mónika show ban kötsz ki a végén :D:D:D
Regebben volt hasonlo kerdes.
Most nem ugyanaz a kerdezo?
Valakinek mindeg ezzel van a baja!
Szerintem, mint mindenben ezesetben is jó az arany középutat tartani.
Én vacsinak hívom a vacsorát és lámpaoltásnak a lámpaoltást.
A gyerekek szeretnek játszani. A szavakkal is lehet (persze jóízlés határain belül). Ettől nem lesz retardált a gyerek. És a mami sem. Én is diplomás vagyok - de ez bizti nem a képzettség kérdése. ...
.... ja és kár marakodni a témán - szerintem.
a babóca szerintem aranyos, a többit nem használom. ha annyira értesz a gyerekekhez, akkor talán tudhatnád, hogy egy kisgyerek, aki éppen beszéni tanul valószínűleg nem fogja jódarabig kimondani, hogy kutya. azért mondják neki, hogy vau-vau, mert az hangutánzó, a kisgyereknek kozelebbi élmény, előbb tudja mondogatni valamilyen formában, mint az hogy kutya. szerintem. pl azt sem mondja ki könnyen, hogy bárány, de azt hogy bari mondjuk előbb. vagy te mit mondasz? elképzelem, ahogy oktatod szegényt: ez itt egy négylábú erszényes gyapjas állat a bárány, roppant hasznos háztáji élőlény, az meg ott a baromfi(mert a pipi olyan szellemi fogyatékos), ami szintén egy haszonállat.
én ismondtam neki ilyeneket, mégsem lett retardált a gyerekem. úgy látszik nem a megfelelő közegben szűrted le ezt a tanulságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!