A koránál szellemileg sokkal fejlettebb a babám! Milyen játékot vehetnék neki, amivel esetleg fejlesztem, és le is köti?
8 hónapos, de szellemileg 1 éves szintén van. Ez nem dicsekvés, mielőtt valaki ezzel jönne. De sajnos őt már nem köti le a csörgő, a rágóka, és a hasonló egyszerű játékok. Van tanuló asztalunk, de azon is csak a komolyabb munkát igénylő rész köti le, amit csak nyomkodni kell, az nem igazán.
Mit lehetne venni neki? Mert szereti a meséket, verseket, de egész nap azért nem olvashatok neki, meg azért azt is megunja.
Segítenétek?
Nem akarlak megbántani de szerintem nem fejlettebb a koránál a kisfiad,teljesen normális hogy 8 hónaposan nem köti le egy csörgő pl.
Az én kisfiamnak a kedvenc játéka ebben a korban egy nagy formabedobós kocka volt,színes figurákat kell bedobni a megfelelő helyre és ilyenkor zenél:)
Nem csak ezek miatt, már utánozza a szavakat, nagyon sok tárgyat és állatot felismer, stb. De ez mellékes. Csak mondta a védőnő, hogy kicsit komolyabb játékokat kellene adni a gyereknek. Na de azt már nem mondta, hogy mit??
De a formabedobó jó ötlet! Köszi! :)
Szerintem egyik 8 hónapos gyereket sem köti le a csörgő, rágóka. És ezt nem rosszindulatból mondom. A fiam ennyi idősen a formabedobóba próbálta a formákat bele tuszkolni, bár nem a jó helyre. Naponta 50X olvastam neki a Török és a tehenek mesét.
Pár ötlet: tanuló laptop, barkács asztalka, golyóvezető, épitőkocka.
Szia, én egyáltalán nem szóllak le, mert én pl. nem is merem elmondani sok anyukának, hogy a 14 hónapos fiam már egy évesen kenterbe vert egy másfél éves gyerkőcöt, mert állatokat felismert, mutogatott, utánozta őket, járt a saját lábán és a könyvben unalmában párokat keresgélt, pl. traktor középen és traktor a lap tetején és mutatta "ott-ott", sok anyukának ez nagyon szúrja a szemét, azt hitték, hogy nagyképűzöm meg túlzok, pedig nem, már 6 hónaposan integetett, és közölte, hogy apa-anya-mama-papa, mindenkinek a megfelelőt 8 hónapos korában.
Úgyhogy én megértelek abszolút.
Én vettem neki sok mindent, pl. FP golyóvezetős állj fel velem zsiráfot, azt nagyon szerette, chicco fejlesztő asztalt, abból is a zongorás változatot, mert nagyon szereti a zenét, és szeret zenélgetni is, nyomkodós zenélő játékokat, mássz utánam vonatot.
Sokat nézelődtem a neten, főleg a teszvesz-vatera babajátékok-fülben, ott van sok készségfejlesztő játék is, onnan sok ötletet merítettem. Én azt javaslom, hogy ott keresgélj, tényleg nagyon jó dolgok vannak megfizethető pénzért.
Most gyorsan megnéztem a kisfiam 8 hónapos fényképeit ötletként...
Vastag lapú könyvek, akár zenélős/szavakat mondó is, labda, fisher price kockákkal teli kocsi (ilyesmi [link] FP zsiráf kockákkal, sok-sok textilkönyv, formabedobó.
Én vagyok a 16.57-es, köszi a lepontozást! Gondoltam, hogy ez lesz! Úgyhogy asszem én is követem a többi anyukát, akinek elege lett ezekből az apró kedvességekből, és én is csak olvasni járok ide...ezért kezd igencsak néptelenedni az oldal!
Majd kötözködöm meg bunkózok, hátha akkor majd felpontoznak!
Ki pontozott le??? Nálam nem jelenít meg pontozást. A kispolskis válaszolónál igen, de nálad nem.
Én felpontoztalak, számomra nagyon hasznos volt a válaszod! Majd írni is szeretnék neked privátot, ha nem haragszol meg érte.
Amúgy pedig köszi mindenkinek, aki értelmes válaszokat adott! Igen, a kemény lapos mesekönyveket nagyon szereti, nézegeti, lapozgatja sokáig.
A formabedobós játékot már tuti megveszem, péntektől akciós a Tescoban. :)
Meg gyorsan betárazok pár FP játékot, aztán majd a rokonok átvehetik karácsonyra. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!