Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A koránál szellemileg sokkal...

A koránál szellemileg sokkal fejlettebb a babám! Milyen játékot vehetnék neki, amivel esetleg fejlesztem, és le is köti?

Figyelt kérdés

8 hónapos, de szellemileg 1 éves szintén van. Ez nem dicsekvés, mielőtt valaki ezzel jönne. De sajnos őt már nem köti le a csörgő, a rágóka, és a hasonló egyszerű játékok. Van tanuló asztalunk, de azon is csak a komolyabb munkát igénylő rész köti le, amit csak nyomkodni kell, az nem igazán.

Mit lehetne venni neki? Mert szereti a meséket, verseket, de egész nap azért nem olvashatok neki, meg azért azt is megunja.

Segítenétek?

2011. okt. 26. 16:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szia, én ma csak erre a kérdésre válaszoltam és tegnap még 87%-om volt, írj privátot nyugodtan, nem harizom, legalább lesz kivel mailoznom :-)))
2011. okt. 26. 21:26
 12/14 anonim ***** válasza:
90%

Nekunk papirunk van rola, hogy a babank fejlettebb ertelmileg a koranal. 9 hosan vittuk el neurologushoz...A doki tanacsa: SOK MOZGASLEHETOSEGET BIZTOSITANI, USZAS, TORNA! A harmonikus fejlodeshez, ebben a korban a mozgas a legfontosabb, meg a szeretgetes es a gyerekdalok, mondokak anyanyelven(!).

Azert mi is vettunk mindenfele "fejleszto jatekot" is. Az foleg nekem volt jo :), hogy foglalkoztatta egy ideig:).

2011. okt. 27. 02:05
 13/14 anonim ***** válasza:
67%

Szia, utolsó, én vagyok a lepontozott. Sajnos a legtöbb anyának nagyon szúrja a szemét, ha szembesül azzal, hogy egy másik korabeli kisgyerek sokkal többet tud az övénél. Mindenkiből előjöhet az anyai irigység, és elő is jön. Aztán még te érzed magad carul a végén! - mint itt páran, akik irtó jó válaszokat adtak egy kérdésre.

Egyébként igencsak car lett ez az oldal, ha gazdag vagy az is baj, ha szegény vagy az is - mert akkor minek van gyereked, ha okos a gyereked az is gáz-ha buta az is, mert nem törődsz vele. Ha őszinte vagy belédkötnek, ha mész a csorda után rendes vagy, ha kilépsz és a saját véleményedet mered megírni, akkor esnek a százalékok rendesen, mert nem vagy sablonos, vagy nem másolod a többit. Ha meg valamiről gyökeresen más a véleményed, mint másoknak, akkor megint te vagy a hülye. Nekem erre kedvenc példám az "eljátszik egy gyerek a fakanállal és a műanyag tállal is, minek neki fejlesztő játék"...hát azért mert a mai világban egyáltalán vannak, és miért ne adhatnám meg a gyerekemnek, amit csak tudok...ez már nem öreganyáink világa.

2011. okt. 27. 09:26
 14/14 A kérdező kommentje:

Mi is járunk tornára meg úszásra is, mondjuk csak az úszást szereti. A tornát nem annyira, de muszáj, hogy ne maradjon le.

Én is megkaptam már, hogy minek akarok zsenit nevelni a gyerekből, minek kell neki annyit olvasni, amikor úgysem érti???

Ezt egy olyan anyukától kaptam, akinek a babája 5 hónaposan kúszott, 6 hónaposan felállt. És nem tudtam neki megmagyarázni, hogy az ő babája másban fejlettebb. Az én kislányom beszélget ugyan ezerrel, de éppen csak kúszik, és próbálgatja a felülést. Ennyi. Nem áll fel, nem mászik, nem ül stabilan.

A fejlesztő játékokkal meg úgy vagyok, hogy amit meg tudok neki venni, és látom értelmét, ráadásul szereti, azt miért ne venném meg? Nyilván nem fogok minden létező vacakot megvenni. És igen, ő is eljátszik a műanyag pohárral, meg a pezsgőtabis dobozzal. De azért szüksége van más ingerekre is. Köszi a válaszokat!

Az irigy emberekkel meg nem kell foglalkozni!! :D

2011. okt. 27. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!