Miért van az, hogy akinek babája születik, szellemileg is visszasüllyed a szintjükre, és felnőtt emberekkel is úgy beszél mintha ovisok lennének?
Szerintem a kérdező egy idióta, szellemileg visszasüllyedt barom. Ha gyereked lesz, majd úgy neveled, ahogy te akarod, addig meg ha idegesít, hogy más hogy neveli, ne foglalkozz vele. Ha már te ennyire intelligens vagy, menni fog. És ha nem tudnád a kutya úgy ugat, hogy vau-vau, valószínűleg ezt a hangutánzószót egyszerűbb először megtanulni, mint azt hogy kutya.
Ha valaki az anyukája pocakjában lakik, miért nem pocaklakó? És ha egy csecsemőnek kicsi a lába, akkor nem apró talpú?
Egyébként a legtöbb gyerekversben és mondókában, énekben hasonló szavak vannak, akkor azokat mind szellemi fogyatékos, infantilis idióta írta és találta ki?
Amúgy az anyák nagy része napi 12-14 órát tölt a gyerek(ek)kel és van, aki szinte egész nap nem beszél semmilyen felnőttel, így aztán ne csodálkozzunk, ha akaratlanul is átveszik a "gyerekszlenget" :)
A múltkor pl. Anyunak mondtam, hogy mit akar az a nínó, mert a kisfiam mindent nínónak hív, aminek szirénája van :) Ettől függetlenül használjuk a rendőrautó szót is, csak akkor az jött a nyelvemre :)
Kövezzetek meg érte!!!! :))))
Mi a gyerektol vettuk at azt a szot hogy:elrosszult.
Neha kicsuszik a szamon,oda kell figyelnem hogy ne igy mondjam.
A parommal csak osszenevetunk az ilyeneken.
" A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 15:16 "
Az 'elrosszult' szerintem nagyon aranyos. :-))
Nem értem a felháborodást az előző kommentemre.. nem azt mondtam hogy az az infantilis aki a gyerekével így beszél. A válaszoló azt írta, én is szánalmas vagyok mert azt mondom, ovi. Erre mondtam hogy ez egy mindennapokban használt kifejezés. A többi viszont, amiről itt szó volt(azért "lovagolok" a vau-vau-n mert ezt említették többen is) gyerekek által használt szavak. Azt írtam, a válaszoló elég infantilis lehet ha neki ezek a mindennapokban (tehát nem gyerekkel szemben használva) ugyanolyanok, mint az ovi.
Megkérdeztem anyukámat, és sosem mondta nekem:) amúgy nem vagyok tizenéves, de az tény hogy nagyon örülnék ha lenne nyári szünetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!