Szerintetek ez fair dolog?
Egy nyugis társasházban lakunk, mindenki jól elvan magának, inkább idősebbek vannak a házban. A földszinten unoka született. Most egy ideje minden hétvégére idehozzák a gyereket a nagyszülőkhöz (gondolom, hogy anyu tudjon aludni), ami azt jelenti, hogy minden szombat-vasárnap 7-kor arra ébredek, hogy sír a gyerek.
Szerintetek fair dolog ilyen rendszerességgel odavinni egy társasházba a gyereket hétvégére? Nekem is csak ez az egy napom van, amikor tudnék reggel aludni, erre minden vasárnap gyereksírás kelt.
Nem hinném, hogy a csillagod lennék. Ha elfogy az érv, marad ez a stílus.
Nem mondtam, hogy a lépcsőházba teszi. Mi a különbség a kutyás példával szemben? Arra már nem válaszolsz. Tapsikolnál örömödben, hogy de jó, megint jött a kutya látogatóba? De komolyan
Valahogy van egy olyan érzésem, hogy azok tartják röhejesnek ezt a problémát, akiknél otthon tombol 2-3 gyerek, és nem érdekli őket, hogy mással mi van.
Kedves válaszolók! Szerintem engedjük el a hercegnő komplexusos kisasszonyt, mert nagyon nem érti, hogy totál hülyét csinál magából ezzel az "empátia ott kezdődik, hogy nem viszem hétvégén a társasházba gyereket"..wtf? Sírok :D Azt még megérteném, hogy bosszant, de ez már nevetséges. És igen, nálunk is sír a szomszéd unokája, ha itt van, (pedig kertesházban lakunk) mégsem mondjuk, hogy vigye ki a mezőre+mit képzel magáról, hogy hétvégenként ide meri hozni a mi köreinkbe.
#55 Neked is elmentek otthonról? "Odarendeli a síró babát" jézusom :D:D
Annyira bírom, amikor már nem jut eszedbe semmi jobb sértés, csak egy ilyen hülyeség, mint "a hercegnő komplexusos kisasszony". Azt sem tudod, hogy nő vagyok-e, de mindegy.
Azt sem tudjuk, hogy sírva ébred-e, vagy már 2 órája fent van, és utána sír. Szóval miért én találok ki elméleteket? Hülye liba meg te vagy. Sértegess másokat, ne itt névtelenül verd a melled, hogy te okosabb vagy másoknál.
Én továbbra is normális hangnemben írok, csak ti sértegettek engem ok nélkül.
Egy társasház - ahogy a nevében is benne van - arról szól, hogy "társak" a benne lakók, és csak az empátiamentesek gondolják, hogy azt csinálnak, amit akarnak, mert ők otthon vannak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!