Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek ez fair dolog?

Szerintetek ez fair dolog?

Figyelt kérdés

Egy nyugis társasházban lakunk, mindenki jól elvan magának, inkább idősebbek vannak a házban. A földszinten unoka született. Most egy ideje minden hétvégére idehozzák a gyereket a nagyszülőkhöz (gondolom, hogy anyu tudjon aludni), ami azt jelenti, hogy minden szombat-vasárnap 7-kor arra ébredek, hogy sír a gyerek.

Szerintetek fair dolog ilyen rendszerességgel odavinni egy társasházba a gyereket hétvégére? Nekem is csak ez az egy napom van, amikor tudnék reggel aludni, erre minden vasárnap gyereksírás kelt.

2021. márc. 31. 10:00
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/112 anonim ***** válasza:
51%
Tudod mit, csillagom, akkor puffogjál itt a gyakorin, ahelyett, hogy kulturált felnőtt módjára megbeszélnéd velük a dolgot.
2021. márc. 31. 18:02
 52/112 A kérdező kommentje:

Nem hinném, hogy a csillagod lennék. Ha elfogy az érv, marad ez a stílus.

Nem mondtam, hogy a lépcsőházba teszi. Mi a különbség a kutyás példával szemben? Arra már nem válaszolsz. Tapsikolnál örömödben, hogy de jó, megint jött a kutya látogatóba? De komolyan

Valahogy van egy olyan érzésem, hogy azok tartják röhejesnek ezt a problémát, akiknél otthon tombol 2-3 gyerek, és nem érdekli őket, hogy mással mi van.

2021. márc. 31. 18:20
 53/112 anonim ***** válasza:
63%
Tökmindegy, hogy ki tartja fairnek vagy nem fairnek, azt hívok a lakásomba akit csak akarok. Legyen ez 3 unoka, 2 veszett fóka, a fogyatékos nagybácsi, egy talicska majom vagy 15 néger. Beengedem és bent lesznek. Pont.
2021. márc. 31. 18:28
 54/112 anonim ***** válasza:
43%
Hú de remélem hogy a te gyereked majd éjjel-nappal üvölteni fog az első évben végig, és hogy még 3 évesen is minden éjjel fel fog téged kelteni. Aztán majd hallgattasd el, mert milyen dolog az hogy nem törődsz másokkal, ejnye..
2021. márc. 31. 18:29
 55/112 anonim ***** válasza:
37%
Az egyeni dontes kerdese, h mikor klopfolod a rantott hust, mikor porszivozol vagy mikor furod a falat. Ezek a tevekenysegek is a SAJAT lakasodon belul tortennek, megsem csinalod oket hajnali 7kor vasarnap, amikor igen a tobbi ember pihenne. Mert tekintettel vagy rajuk. Ugyanaz a kategoria, h egy siro babat sem rendelek oda minden vasarnap reggel, ugy ahogy nem furom a falat utvefuroval sem ilyenkor. De ha nagyon muszaj a nagyinak vigyazni ra, menjen el vele setalni. Igen, az ugato kutya is ugyanez a kategoria, mert az is zavarja a tobbi lako nyugalmat. En reszemrol befejeztem, mert csak ismetelni tudom onmagam. Kerdezo, en veled vagyok, szepen, finonam tedd szova. Ezt mindebkepp probald meg, tenyleg nema gyereknek, anyja se erti a szavat. Lehet, h eszebe sem jut, h ez masokat zavar. Egy probat meger. Hajra.
2021. márc. 31. 18:45
 56/112 anonim ***** válasza:
49%
És ha elmegy vele sétálni? Mellesleg ez egy baromság, ilyet nem lehet kérni a másik embertől, és ha meg kiviszi korán reggel még többen hallják. Na de mit segítene ha elmegy vele sétálni? Sírva ébred, ennyi zavarja ezt a hülye libát. Ha már sírva felébredt, utána hiába készülnek el és mennek el sétálni. Gondolom bent se sír utána megállás nélkül. És nem “odarendeli a síró gyereket”, hogy mekkora paraszt vagy te is!
2021. márc. 31. 18:58
 57/112 anonim ***** válasza:
47%

Kedves válaszolók! Szerintem engedjük el a hercegnő komplexusos kisasszonyt, mert nagyon nem érti, hogy totál hülyét csinál magából ezzel az "empátia ott kezdődik, hogy nem viszem hétvégén a társasházba gyereket"..wtf? Sírok :D Azt még megérteném, hogy bosszant, de ez már nevetséges. És igen, nálunk is sír a szomszéd unokája, ha itt van, (pedig kertesházban lakunk) mégsem mondjuk, hogy vigye ki a mezőre+mit képzel magáról, hogy hétvégenként ide meri hozni a mi köreinkbe.

#55 Neked is elmentek otthonról? "Odarendeli a síró babát" jézusom :D:D

2021. márc. 31. 19:00
 58/112 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem ez a síró gyereket odarendelős is a kérdező, csak másik regisztrációval, mert akkora hülyét csinált magából hogy senki nem állt mellé:)
2021. márc. 31. 19:03
 59/112 A kérdező kommentje:

Annyira bírom, amikor már nem jut eszedbe semmi jobb sértés, csak egy ilyen hülyeség, mint "a hercegnő komplexusos kisasszony". Azt sem tudod, hogy nő vagyok-e, de mindegy.

Azt sem tudjuk, hogy sírva ébred-e, vagy már 2 órája fent van, és utána sír. Szóval miért én találok ki elméleteket? Hülye liba meg te vagy. Sértegess másokat, ne itt névtelenül verd a melled, hogy te okosabb vagy másoknál.

Én továbbra is normális hangnemben írok, csak ti sértegettek engem ok nélkül.

Egy társasház - ahogy a nevében is benne van - arról szól, hogy "társak" a benne lakók, és csak az empátiamentesek gondolják, hogy azt csinálnak, amit akarnak, mert ők otthon vannak.

2021. márc. 31. 19:07
 60/112 A kérdező kommentje:
Persze, mindenki a kérdező, aki esetleg képes belegondolni a problémába, és nincs beleveszve a "gyerek mindenek felett" ködbe.
2021. márc. 31. 19:08
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!