Szerintetek ez fair dolog?
Egy nyugis társasházban lakunk, mindenki jól elvan magának, inkább idősebbek vannak a házban. A földszinten unoka született. Most egy ideje minden hétvégére idehozzák a gyereket a nagyszülőkhöz (gondolom, hogy anyu tudjon aludni), ami azt jelenti, hogy minden szombat-vasárnap 7-kor arra ébredek, hogy sír a gyerek.
Szerintetek fair dolog ilyen rendszerességgel odavinni egy társasházba a gyereket hétvégére? Nekem is csak ez az egy napom van, amikor tudnék reggel aludni, erre minden vasárnap gyereksírás kelt.
Szóval én idióta vagyok, mert az egész hetes meló után felmerül bennem, hogy jó lenne egyet vasárnap aludni, de a sok anyu, aki itt sír, hogy mennyire fáradt, az teljesen normális.
A gyerek anyjának jár, hogy pihizzen hétvégén, én meg fogjam be. Értem. Kb ezt lehet várni itt a közönségtől. És még azt mondjátok, hogy én nem értem az empátia fogalmát.
Képzeld, tudom, hogy nincs ilyen szabály. Épp ezért pedálozok itt már nem tudom mióta az empátiával. De sebaj, biztos én vagyok ufó, hogy nem viszem oda máshoz MINDEN hétvégén az sírós gyereket. A dolgozó emberek végül is le vannak ejtve - most már csak azt nem értem, hogy akkor az apák miért is nem kelhetnek éjjel a gyerekhez? Hiszen ők is csak dolgozni mennek és első a gyerek.
Gyerekmentes házban lakom. Nem muszáj becézgetned, attól nem leszel felsőbbrendű.
És igen, ez továbbra is empátia, mivel ez egy ugyanolyan személyes, önmagad által befolyásolható döntés, mint hogy fúrsz-e éjfélkor. Látom, még mindig nem fogod fel.
Sajnos akkor is hercegnő komplexusod van, ha pasi vagy :D
Mellesleg én úgy mondom, hogy egy idióta vagy, hogy nincs 8 gyerekem és dolgozó ember is vagyok.
Honnan a retekből veszed, hogy az anyja pihizik hétvégén? Meg hogy jön ide az apa ne keljen a gyerekhez téma?
Ahelyett, hogy itt nyivákolsz, szedd össze magad és menj le megbeszélni velük, ha már ilyen komoly szofisztikált embernek képzeled magad.
Amúgy meg áruld már el, hogy egy emeletekkel lejjebb síró gyerek (akit ugyebár direkt miattad visznek oda hétvégén:D), hogy zavar ennyire? Vegyél füldugót. "Gyerekmentes ház" azzz:D:D:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!