Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ez normális vajon? Sose...

Ez normális vajon? Sose tapasztaltam ilyet.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Február 28-an volt az ovulációs tesztem pozitív, március 1 már negatív volt . Viszont tegnap megjott a menzeszem. Vagy legalábbis valami vér. Piros, darabos, friss vér, nem pecsételő. Ez hogyan lehetséges így rögtön? Sosem tapasztaltam ilyet, neten sem találtam semmit erről. Menjek orvoshoz, vagy ez normális? Mitől lehet? Tényleg értetlenül állok az eset előtt, mert hát idő kéne annak hogy menzesz legyen, főleg úgy hogy 2 napja volt ovulációm. És hát nezhettek nyugodtan hülyének de a 28 és fél évem alatt még sosem fordult elő velem ilyen, ezért is állok ennyire értetlenül az eset előtt 😃

Köszönöm a válaszokat és a segítséget.

ma 12:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem (ugyan nem teszttel, hanem simán éreztem) ovu után 9 nappal azt hittem megjött, betettem betétet, teljesen olyan volt mint a rendes menses, de előbb jött (25. napra). Korábban sosem volt ilyen. Nah mint utóbb kiderült ez beágyazódási vérzés volt. 11 hetes kismama vagyok.
ma 17:32
 2/2 A kérdező kommentje:

Úristen válaszolo, de örülök neki, szívből gratulálok 😍

Reméljük nálam is az, bár lehet ilyen korán? És ici picit darabos volt. Nagyon remélem nálam is ez történt, és beagyazodasi vérzés volt 🤞🤞🤞🤞

ma 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!