Ez normalis? Mirenasok, tapasztalat? Mikor rendszerezodik vegre a mensim. Annyira elkeserito. Volt 8 tiszta napom. Nyugtassatok meg, hogy ez nem tart sokaig.
Koszonom a valaszokat.
Hat remelem mostmar majd jobb lesz.
Nekem ez volt az utolso remenyem :( gyogyszer,injekcio szoba sem johet.nem birom.pesszarium es hasonlok megint nem.rendes spiral a verzes miatt ugyszinten nem.
Remenykedem.
3 csaszar utan nem szeretnek tobb babat vallalni.
Az orvosom 5-6 honapot mondott,hogy annyi ido alatt biztosan megszokom.latom azeet tobbeteknek 4-5 honap volt.
Nektek hirtelen mult el a pecseteles?egyik honaprol a masikra?
Nekem az a legnagyobb bajom,hogy sokaig van meg annyira,hogy nem eleg a tisztasagi.tehat nem ugy van,hogy 5 nap mensi aztan pici csip-csopp.hanem 10 napig is rendes verzesem van,csak a mennyisege kevesebb mint elotte.de igazabol ugy erzem,hogy ha el is mulasztaja valamennyire akkor En mar a kovi 5 evre ki is mensiztem magam....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!