Szerintetek ez fair dolog?
Egy nyugis társasházban lakunk, mindenki jól elvan magának, inkább idősebbek vannak a házban. A földszinten unoka született. Most egy ideje minden hétvégére idehozzák a gyereket a nagyszülőkhöz (gondolom, hogy anyu tudjon aludni), ami azt jelenti, hogy minden szombat-vasárnap 7-kor arra ébredek, hogy sír a gyerek.
Szerintetek fair dolog ilyen rendszerességgel odavinni egy társasházba a gyereket hétvégére? Nekem is csak ez az egy napom van, amikor tudnék reggel aludni, erre minden vasárnap gyereksírás kelt.
Te is minden hétvégét a mamánál töltesz? Egy lakásban? Mert hogy még cask nem is egy kertesházról van szó, hogy a gyerekek ki tudnak menni, stb. Családostól (mert hogy azt mondtátok, biztos együtt jönnek) odaültök két napra MINDEN hétvégén?
Nem kell mindenhol mindenki kedvére tenni. Ha a boltban üvölt a gyerek, kimegy, akit zavar, stb. De én hova menjek? Tényleg nekem kellene elköltöznöm? A sírást nem lehet befolyásolni, nem is mondtam, hogy fogják be a száját. De azt lehetne, hogy 9-re jönnek át, nem 7-re. Valahogy nem hiszem el, hogy az egyéves akar minden hétvégén a mamánál aludni.
Ha most kiírnék egy kérdést, hogy anyaként minden hétvégén átdobom a gyereket a nagyihoz, akkor mit is kapnél válaszként?
Köszi, ez legalább egy normális válasz volt.
Nem tudom, egyesek miért húzzák így fel magukat egy számukra teljesen irreleváns kérdésen. Remélem, a gyerekeiknek nem ezt a stílust adják tovább.
Dehogy szabályozom. Tőlem ott húzod fel magad, ahol akarod. Téged minősít ez a stílus, nem engem. Mostanában mindenkinek csak jogai vannak, ismerős.
Nem tudtam, hogy a káromkodás érdem, ma is tanultam valamit. De ha ennyire idegesít a kérdés, nem muszáj ám válaszolni rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!