Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek ez fair dolog?

Szerintetek ez fair dolog?

Figyelt kérdés

Egy nyugis társasházban lakunk, mindenki jól elvan magának, inkább idősebbek vannak a házban. A földszinten unoka született. Most egy ideje minden hétvégére idehozzák a gyereket a nagyszülőkhöz (gondolom, hogy anyu tudjon aludni), ami azt jelenti, hogy minden szombat-vasárnap 7-kor arra ébredek, hogy sír a gyerek.

Szerintetek fair dolog ilyen rendszerességgel odavinni egy társasházba a gyereket hétvégére? Nekem is csak ez az egy napom van, amikor tudnék reggel aludni, erre minden vasárnap gyereksírás kelt.

2021. márc. 31. 10:00
 81/112 anonim ***** válasza:
63%
Engedjétek el. Úgysem tudjátok vele megértetni. 🤷
2021. márc. 31. 20:38
 82/112 anonim ***** válasza:
64%
81 az lehet de én jól szórakozok rajta:)
2021. márc. 31. 20:39
 83/112 A kérdező kommentje:

Te is minden hétvégét a mamánál töltesz? Egy lakásban? Mert hogy még cask nem is egy kertesházról van szó, hogy a gyerekek ki tudnak menni, stb. Családostól (mert hogy azt mondtátok, biztos együtt jönnek) odaültök két napra MINDEN hétvégén?

Nem kell mindenhol mindenki kedvére tenni. Ha a boltban üvölt a gyerek, kimegy, akit zavar, stb. De én hova menjek? Tényleg nekem kellene elköltöznöm? A sírást nem lehet befolyásolni, nem is mondtam, hogy fogják be a száját. De azt lehetne, hogy 9-re jönnek át, nem 7-re. Valahogy nem hiszem el, hogy az egyéves akar minden hétvégén a mamánál aludni.

Ha most kiírnék egy kérdést, hogy anyaként minden hétvégén átdobom a gyereket a nagyihoz, akkor mit is kapnél válaszként?

2021. márc. 31. 20:41
 84/112 anonim ***** válasza:
52%
De bírom, hogy a mai világban már ha rendszeresen van a gyerek a nagyszüleinél, keresztszüleinél, stb, stb, az már a másnak szülés kategória, mert mindenki ooolyan krva szuper és krva nagyszerű, hogy ő még szarni is a gyerekkel a nyakára kötve jár, és ettől lesz jó anya. Minden hétvégén ott van a nagyszüleinél? A férj és feleség 1-2 napot a héten a gyereke nélkül tölt? NAGYON HELYES, BZMEG. Itt mindenki hülye, csak te vagy helikopter. Nyugi, jogos és törvényszerű és megengedhető és racionális és blablablaaaaa, hogy hajnalban ott vannak "szórakoztatni". Kezdj magaddal valamit, mert egy okádék vagy.
2021. márc. 31. 20:45
 85/112 A kérdező kommentje:
Ezt most jól megmondtad, gratulálok.
2021. márc. 31. 20:47
 86/112 anonim ***** válasza:
52%
Ha reggel 7-re viszik a gyereket és nem arról van szó hogy ott aludt és 7-kor kel (amúgy ahhoz se lenne semmi közöd), akkor nyilvánvalóan valami fix dolguk van a szülőknek amiért minden vasárnap reggel 7-től segítségre van szükségük. Senki nem jár reggel 7-re hobbiból a mamához.
2021. márc. 31. 20:50
 87/112 A kérdező kommentje:

Köszi, ez legalább egy normális válasz volt.

Nem tudom, egyesek miért húzzák így fel magukat egy számukra teljesen irreleváns kérdésen. Remélem, a gyerekeiknek nem ezt a stílust adják tovább.

2021. márc. 31. 20:54
 88/112 anonim ***** válasza:
40%
Gratulálj is, nekem legalább ennyi érdemem van, neked még ennyi sem. Törődj magaddal, sokkal boldogabb leszel.
2021. márc. 31. 20:54
 89/112 anonim ***** válasza:
54%
Amúgy meg jugunk van felhúzni magunkat, vagy azt is beszabályozod? :D
2021. márc. 31. 20:56
 90/112 A kérdező kommentje:

Dehogy szabályozom. Tőlem ott húzod fel magad, ahol akarod. Téged minősít ez a stílus, nem engem. Mostanában mindenkinek csak jogai vannak, ismerős.

Nem tudtam, hogy a káromkodás érdem, ma is tanultam valamit. De ha ennyire idegesít a kérdés, nem muszáj ám válaszolni rá.

2021. márc. 31. 21:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!