Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek ez fair dolog?

Szerintetek ez fair dolog?

Figyelt kérdés

Egy nyugis társasházban lakunk, mindenki jól elvan magának, inkább idősebbek vannak a házban. A földszinten unoka született. Most egy ideje minden hétvégére idehozzák a gyereket a nagyszülőkhöz (gondolom, hogy anyu tudjon aludni), ami azt jelenti, hogy minden szombat-vasárnap 7-kor arra ébredek, hogy sír a gyerek.

Szerintetek fair dolog ilyen rendszerességgel odavinni egy társasházba a gyereket hétvégére? Nekem is csak ez az egy napom van, amikor tudnék reggel aludni, erre minden vasárnap gyereksírás kelt.

2021. márc. 31. 10:00
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/112 anonim ***** válasza:
42%

Én égetem magam? 🤣

Hatalmas vagy, nézd má vissza a kommenteket és próbáld értelmezni is.

Funkcionális analfabéta vagy, ha még mindig nem esett le, hogy nincs igazad, nincs olyan, hogy fair vagy nem. Menj aludni, úgyis pihenni vágysz, nem?

2021. márc. 31. 21:32
 92/112 A kérdező kommentje:
Attól, hogy valakinek joga van valamihez, még nem lesz fair. Nincs megtiltva, hogy csalj a társasjátékban, attól még nem fair.
2021. márc. 31. 21:34
 93/112 anonim ***** válasza:
34%
Hát kisszivem az élet nem fair, ideje felnőni, mert ezzel a mentalitással fog még fájni az élet pipikém. 🤷‍♀️
2021. márc. 31. 21:36
 94/112 anonim ***** válasza:
51%
Figyu, én megfejtettem neked. Szerintem a baba szülei szuper empatikusak, és azért viszik át minden hétvégére, hogy a szomszédok (ahol laknak), végre kipihenhessék magukat, mert szegények egész héten hallgatják a gyereksírást kora reggel. Ők is megérdemlik, hogy legalább hétvégén pihenjenek. Ugye megérted?😉
2021. márc. 31. 22:26
 95/112 anonim ***** válasza:
52%
96os 🤣👏👏👏 top komment! Ha ezt nem érti, akkor semmit.
2021. márc. 31. 22:43
 96/112 A kérdező kommentje:
Akkor csak eljutottunk odáig, hogy nem fair, de ilyen az élet. Illetve van ezek szerint ilyen jellegű empátia, csak nem nekem jutott. Nehéz szülés volt.
2021. márc. 31. 23:28
 97/112 anonim ***** válasza:
46%
Ti tényleg ennyire ostobák vagytok? És még ti neveltek gyerekeket? Pont ezért vannak tiszteletlen, neveletlen gyerekek, mert a legtöbb szülő olyan, mint ti. Igen, gyerekem van, neki bármit szabad, bőgjön nyugodtan a többi lakó meg le van sz*va, kit érdekel, hogy átdolgozott egy teljes hetet, kit érdekel, hogy esetleg van egy napja, amikor nyugodtan pihenhetne. Elvégre még mindig mi vagyunk azok, akiknek szinte egy fizetésnyi összeget levonnak a bérükből, hogy ti gyereket tudjatok nevelni. Vagy éppenséggel nem nevelni.
2021. márc. 31. 23:37
 98/112 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem az h otthon van valaki kisgyerekkel az is dolgozik minimum annyit mint aki munkahelyre jár be.
2021. márc. 31. 23:51
 99/112 anonim ***** válasza:
57%
Akkor és annyiszor fogad valaki vendéget a saját otthonában, ahányszor és amikor akar, akár felnőttet, akár babát, ez csak az ő dolguk. Nem gondolnám, hogy ez egy olyan dolog, amiben a szomszedokat szamitasba kell venni. A mama gondolom normál keretek között tekintettel van a saját szomszedaira, és nem medicinlabdát dobál a gyereknek reggel hétkor, meg nem éjfélkor építenek fakockaval, de az, hogy mikor sír a gyerek, nem igazán befolyásolható.
2021. ápr. 1. 01:11
 100/112 anonim ***** válasza:
33%
99 neked sincs gyereked ne dumálj, ha lenne tudnád, hogy bizony van olyan, hogy ha megszakadsz is sír, mert fáj pl a hasa vagy a foga, szóval hiába empatikus a szülő pont semmit nem tud csinálni, mert a gyerek ordít hiába ringatja. Seggarc 2 🤷‍♀️
2021. ápr. 1. 06:10
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!