Szerintetek ez fair dolog?
Figyelt kérdés
Egy nyugis társasházban lakunk, mindenki jól elvan magának, inkább idősebbek vannak a házban. A földszinten unoka született. Most egy ideje minden hétvégére idehozzák a gyereket a nagyszülőkhöz (gondolom, hogy anyu tudjon aludni), ami azt jelenti, hogy minden szombat-vasárnap 7-kor arra ébredek, hogy sír a gyerek.
Szerintetek fair dolog ilyen rendszerességgel odavinni egy társasházba a gyereket hétvégére? Nekem is csak ez az egy napom van, amikor tudnék reggel aludni, erre minden vasárnap gyereksírás kelt.
2021. márc. 31. 10:00
91/112 anonim válasza:
Én égetem magam? 🤣
Hatalmas vagy, nézd má vissza a kommenteket és próbáld értelmezni is.
Funkcionális analfabéta vagy, ha még mindig nem esett le, hogy nincs igazad, nincs olyan, hogy fair vagy nem. Menj aludni, úgyis pihenni vágysz, nem?
92/112 A kérdező kommentje:
Attól, hogy valakinek joga van valamihez, még nem lesz fair. Nincs megtiltva, hogy csalj a társasjátékban, attól még nem fair.
2021. márc. 31. 21:34
93/112 anonim válasza:
Hát kisszivem az élet nem fair, ideje felnőni, mert ezzel a mentalitással fog még fájni az élet pipikém. 🤷♀️
94/112 anonim válasza:
Figyu, én megfejtettem neked. Szerintem a baba szülei szuper empatikusak, és azért viszik át minden hétvégére, hogy a szomszédok (ahol laknak), végre kipihenhessék magukat, mert szegények egész héten hallgatják a gyereksírást kora reggel. Ők is megérdemlik, hogy legalább hétvégén pihenjenek. Ugye megérted?😉
95/112 anonim válasza:
96os 🤣👏👏👏 top komment! Ha ezt nem érti, akkor semmit.
96/112 A kérdező kommentje:
Akkor csak eljutottunk odáig, hogy nem fair, de ilyen az élet. Illetve van ezek szerint ilyen jellegű empátia, csak nem nekem jutott. Nehéz szülés volt.
2021. márc. 31. 23:28
97/112 anonim válasza:
Ti tényleg ennyire ostobák vagytok? És még ti neveltek gyerekeket? Pont ezért vannak tiszteletlen, neveletlen gyerekek, mert a legtöbb szülő olyan, mint ti. Igen, gyerekem van, neki bármit szabad, bőgjön nyugodtan a többi lakó meg le van sz*va, kit érdekel, hogy átdolgozott egy teljes hetet, kit érdekel, hogy esetleg van egy napja, amikor nyugodtan pihenhetne. Elvégre még mindig mi vagyunk azok, akiknek szinte egy fizetésnyi összeget levonnak a bérükből, hogy ti gyereket tudjatok nevelni. Vagy éppenséggel nem nevelni.
98/112 anonim válasza:
Szerintem az h otthon van valaki kisgyerekkel az is dolgozik minimum annyit mint aki munkahelyre jár be.
99/112 anonim válasza:
Akkor és annyiszor fogad valaki vendéget a saját otthonában, ahányszor és amikor akar, akár felnőttet, akár babát, ez csak az ő dolguk. Nem gondolnám, hogy ez egy olyan dolog, amiben a szomszedokat szamitasba kell venni. A mama gondolom normál keretek között tekintettel van a saját szomszedaira, és nem medicinlabdát dobál a gyereknek reggel hétkor, meg nem éjfélkor építenek fakockaval, de az, hogy mikor sír a gyerek, nem igazán befolyásolható.
100/112 anonim válasza:
99 neked sincs gyereked ne dumálj, ha lenne tudnád, hogy bizony van olyan, hogy ha megszakadsz is sír, mert fáj pl a hasa vagy a foga, szóval hiába empatikus a szülő pont semmit nem tud csinálni, mert a gyerek ordít hiába ringatja. Seggarc 2 🤷♀️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!