Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek ez fair dolog?

Szerintetek ez fair dolog?

Figyelt kérdés

Egy nyugis társasházban lakunk, mindenki jól elvan magának, inkább idősebbek vannak a házban. A földszinten unoka született. Most egy ideje minden hétvégére idehozzák a gyereket a nagyszülőkhöz (gondolom, hogy anyu tudjon aludni), ami azt jelenti, hogy minden szombat-vasárnap 7-kor arra ébredek, hogy sír a gyerek.

Szerintetek fair dolog ilyen rendszerességgel odavinni egy társasházba a gyereket hétvégére? Nekem is csak ez az egy napom van, amikor tudnék reggel aludni, erre minden vasárnap gyereksírás kelt.

2021. márc. 31. 10:00
 71/112 anonim ***** válasza:
46%

Tegyél be füldugót seggarc.

Sértődj meg, ird csak, hogy elfogytak az érvek leszarom. De aki ennyi komment után sem fogja, hogy ő a hülye az tényleg egy barom. 🤷‍♀️

2021. márc. 31. 20:05
 72/112 anonim ***** válasza:
55%
És akkor hány éves kortól lenne szabad átvinni az unokát a lakásban lakó mamához? Mert a 10 éves rohangál, a 14 meg vihorászik. 20-tól felfelfe?
2021. márc. 31. 20:09
 73/112 A kérdező kommentje:

Ki mondta, hogy direkt miattam hozzák ide? Nem miattam hozzák ide, de attól még hallom.

Megint csak ez az "akkor viszem, amikor akarom" a válasz, és én vagyok az idióta. Persze, hercegnő, mert egy dolog zavar. Sok értelmes érvetek nincs, csak hogy idióta, idióta, idióta.

Miért ne lenne gyerekmentes ház, ha egyszer nem lakik itt gyerek? Ezt mondom. Nem lakik itt. Az meg, hogy neked korán van-e a 7 óra, nem igazán releváns.

Mondd már el, kérlek, hogy mi a gyerekmentes ház szerinted? Aminek a 10km-es környezetében nincs gyerek? Vagy inkább az, ahol nem lakik gyerek? Hmm... ez a negyvenmilliós kérdésnek is elmenne a vetélkedőben.

Mindenesetre szofisztikáltabb vagyok, mint egyes dolgozó apák, akik továbbra is ismeretlenül leidiótáznak másokat. Te honnan veszed, hogy nem pihizik? Nem ezen sír itt egy rakás anya, hogy de fárasztó a gyerek, és de jó, hogy le lehet adni a nagymamának? Mivel érdemli ő meg jobban a pihizést, mint én?

2021. márc. 31. 20:09
 74/112 A kérdező kommentje:

71-es: lehet, te nem fogod fel, hogy te vagy a hülye. Nézőpont kérdése. Neked sincs semmivel több érved, mint nekem.

Nem a korával van baj. Felőlem áthozhatja 2 hetesen is meg 8 évesen is. Ne MINDEN vasárnap hajnalban.

2021. márc. 31. 20:11
 75/112 anonim ***** válasza:
67%
A gyerekmentes ház azt jelenti hogy nem lehet ott gyerek. Ebben a tudatban vesznek ott lakást emberek. Nem zavarja meg őket gyereksírás, cserébe nekik sem lehet ott gyerekük. Van ilyen. A te gondolatmeneted meg annyira abszurd, mintha autópályán akarnék szembe menni. Ott sem kezdik el magyarázni hogy figyi, amúgy jönnek ám szembe, ebből baleset lesz, hanem leidiótáznak.
2021. márc. 31. 20:16
 76/112 anonim ***** válasza:
54%
Te vasárnap reggel ezt hallgatod, èn a fűnyírót, flexet, fűrèszt. Meg kell tanulni ki szűrni a zajokat. Erről eszembe jut a szomszéd, vàrosból költözött ide, a jó falusi friss levegőre. Csak azzal nem szàmolt, hogy abban a friss levegőben a trágya illat is lengedezik.. A falu ilyen, ettől hangos. A tàrsashàz pedig olyan.
2021. márc. 31. 20:19
 77/112 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy az én problémám egyenlő lenne az autópályán való szembemenéssel. Téged semmi sem zavar? Mindennel úgy vagy, hogy jó ez így, van ennél rosszabb is? Mi abban az abszurd, hogy igyekezzünk ne zavarni másokat? Komolyan? Mert ezt még senki sem tudta megmagyarázni, csak az idiótázás megy.
2021. márc. 31. 20:20
 78/112 A kérdező kommentje:
És te szóltál a fűnyírósnak, hogy nem zajongjon? Vagy csak fogadjuk el, hogy egyesek bunkók és ez van? Továbbra sincs semmi bajom a kisgyerekkel, sem azzal, hogy áthozzák. Épp ezért szólni sem tudok érte, mert felfogom, hogy joga van idehozni. Ettől még gondolhatom úgy, hogy ez zavaró, és esetleg szülőként bele kellene gondolni ebbe.
2021. márc. 31. 20:23
 79/112 anonim ***** válasza:
59%
Nem, nem szólok, lehet amikor én fűnyírózok ő alszik, vagy mikor mi vàgunk fát ő èjszakàs volt. Amúgy is egy megszokott dolog, hogy füvet hajnalban vagy este vàgnak, mikor hűvös van. Simán nem zavar. Gondolom panelban ugyan így lennèk a síràssal, a jàrkàlàssal. Egy idő után meg sem hallanàm. De szerintem abban sincs semmi, ha lemègy beszèlgetni, hogy mi a baj, hogy ennyire sír a gyerek, hogy erre kelsz fel. Talán megszűnne, és nem hagynàk hogy a gyerek ki sirja a lelkèt
2021. márc. 31. 20:30
 80/112 anonim ***** válasza:
62%
Persze, meg abba is gondoljanak bele a szülők hogy ahol laknak, ott is zavarja a szomszédokat, ők meg pont annak örülnek hogy legalább heti egyszer nem sírásra kelnek. De ha lehet akkor mindenkinek tegyen a szülő a kedvére, sehol ne sírjon a gyerek, rakja ki az erdőbe, mi? Nem azzal figyelek a szomszédokra hogy a gyereket nem viszem a mamához, mert ehhez semmi közük és nem fogom hozzájuk igazítani az életem, hanem azzal figyelek rájuk hogy nem hagyom hogy a gyerek pl a radiátort verje ott ahol éppen van. Ezt lehet befolyásolni, a sírást nem.
2021. márc. 31. 20:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!