Szerintetek ez fair dolog?
Egy nyugis társasházban lakunk, mindenki jól elvan magának, inkább idősebbek vannak a házban. A földszinten unoka született. Most egy ideje minden hétvégére idehozzák a gyereket a nagyszülőkhöz (gondolom, hogy anyu tudjon aludni), ami azt jelenti, hogy minden szombat-vasárnap 7-kor arra ébredek, hogy sír a gyerek.
Szerintetek fair dolog ilyen rendszerességgel odavinni egy társasházba a gyereket hétvégére? Nekem is csak ez az egy napom van, amikor tudnék reggel aludni, erre minden vasárnap gyereksírás kelt.
Tegyél be füldugót seggarc.
Sértődj meg, ird csak, hogy elfogytak az érvek leszarom. De aki ennyi komment után sem fogja, hogy ő a hülye az tényleg egy barom. 🤷♀️
Ki mondta, hogy direkt miattam hozzák ide? Nem miattam hozzák ide, de attól még hallom.
Megint csak ez az "akkor viszem, amikor akarom" a válasz, és én vagyok az idióta. Persze, hercegnő, mert egy dolog zavar. Sok értelmes érvetek nincs, csak hogy idióta, idióta, idióta.
Miért ne lenne gyerekmentes ház, ha egyszer nem lakik itt gyerek? Ezt mondom. Nem lakik itt. Az meg, hogy neked korán van-e a 7 óra, nem igazán releváns.
Mondd már el, kérlek, hogy mi a gyerekmentes ház szerinted? Aminek a 10km-es környezetében nincs gyerek? Vagy inkább az, ahol nem lakik gyerek? Hmm... ez a negyvenmilliós kérdésnek is elmenne a vetélkedőben.
Mindenesetre szofisztikáltabb vagyok, mint egyes dolgozó apák, akik továbbra is ismeretlenül leidiótáznak másokat. Te honnan veszed, hogy nem pihizik? Nem ezen sír itt egy rakás anya, hogy de fárasztó a gyerek, és de jó, hogy le lehet adni a nagymamának? Mivel érdemli ő meg jobban a pihizést, mint én?
71-es: lehet, te nem fogod fel, hogy te vagy a hülye. Nézőpont kérdése. Neked sincs semmivel több érved, mint nekem.
Nem a korával van baj. Felőlem áthozhatja 2 hetesen is meg 8 évesen is. Ne MINDEN vasárnap hajnalban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!