Egy nyugis társasházban lakunk, mindenki jól elvan magának, inkább idősebbek vannak a házban. A földszinten unoka született. Most egy ideje minden hétvégére idehozzák a gyereket a nagyszülőkhöz (gondolom, hogy anyu tudjon aludni), ami azt jelenti, hogy minden szombat-vasárnap 7-kor arra ébredek, hogy sír a gyerek.
Szerintetek fair dolog ilyen rendszerességgel odavinni egy társasházba a gyereket hétvégére? Nekem is csak ez az egy napom van, amikor tudnék reggel aludni, erre minden vasárnap gyereksírás kelt.
Eddig szerencséd volt, hogy nincs a házban gyerek, mehetne o-24 ben minden nap, ha ott lakna valaki 3 gyerekkel.
2021. márc. 31. 10:14
2/112 anonim válasza:
Hogyhogy felkelsz rá? A férjem arra sem kel fel, hogy a szomszéd szobában sír. 💁♀️ Elég rossz lehet az alvókád, vagy már alapból ki vagy pihenve.
2021. márc. 31. 10:26
3/112 anonim válasza:
És mit csinálsz majd, ha kihalnak az öregek és Csonka kisgyerekes költözik oda?
2021. márc. 31. 10:32
4/112 anonim válasza:
*csomó
2021. márc. 31. 10:32
5/112 A kérdező kommentje:
1-es: Ha itt laknának, az más helyzet. De nem laknak itt. Miért nekem kell élvezni a koncertet minden vasárnap?
2-es: az, hogy a te férjed nem ébred fel, nagyon örömteljes. Én meg felébredek. Ez van.
3-as: akkor lakik itt egy gyerek. mint mondtam, azzal nem lenne bajom, ha eleve itt lakik. De nem ez a helyzet.
2021. márc. 31. 10:35
6/112 anonim válasza:
Én megértem hogy bosszant, de semmit se tudsz tenni... Anno nálunk volt olyan aki az erkélyre ment ki hajnalban az üvöltő babával rendszeresen mikor nyitott ablakos idő volt... Hát hülyét kaptam. Más gyereket nem bírom hallgatni, mondjuk én a sajatomat se sírni, de mi el is költöztünk kertesbe.
2021. márc. 31. 10:39
7/112 anonim válasza:
Hát ez ilyen. Nyilván nem te döntöd el kihez mikor megy az unokája. Én meg állandóan a felettünk lakó kutyák ugatását hallgatom, de ez van, ez a hátránya a társasháznak.
2021. márc. 31. 10:39
8/112 anonim válasza:
Semmi közöd hozzá hogy mennyit van ott az unoka, hogy te milyen utálatos ember lehetsz. Remélem majd ha a te gyereked üvölt ott éjjel-nappal téged is kiutálnak.
2021. márc. 31. 11:04
9/112 anonim válasza:
Valaki simàn odaköltözhet gyerekkel, akkor minden reggel azt hallgatnàd. Ez ilyen :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!