Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Attól mert gyerekem van miért...

Attól mert gyerekem van miért nem lehet egy nyugodt délutánom?

Figyelt kérdés
Dolgozok hétfőtől csütörtökig 8tól 14ig, 15re ér be a buszom,így a kislányomért délután tudok menni oviba. Pénteken nem kell menni és mondta az óvónő, hogy azon az egy napon akkor vigyem haza délben a gyereket, én viszont mondtam, hogy nem mert otthon is van dolgom és azóta is bunkózik az óvónő. Múlthéten pénteken látott a boltba és kérdezte, hogy nem dolgozok, én meg mondtam, hogy nem, nem gondoltam, hogy ezért kérdezi.. Délelőtt boltba meg ahova kell megyek, főzök meg a házimunkát végzem. Meg egyébként is attól mert gyerekem van nem lehet heti 2 óra hossza nyugtom? Tű mit gondoltok erről?
2021. jan. 15. 14:07
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/74 anonim ***** válasza:
100%

“De rendszeresen nem elhozni,úgy hogy szóltak érte...Hát nekem ciki lenne.”

“én nem mások véleménye alapján élem az életem, ahogy jelen kèrdezô”

De , pont te vagy az aki mint fenntebb írtad elhozod mert szólnak mert ciki. Tehàt pontosan tudod, hogy nem szólhat èrte mikor mèsz a gyerekèrt de pipotya vagy ès rohansz èrte hogy nehogy megszóljanak.

2021. jan. 17. 17:08
 72/74 anonim ***** válasza:
37%

Ott a pont. Èppen hogy te vagy az aki màsok szerint èli az èletèt.

Mert megszólnak, mert ciki stb.... Mert ugye màs szemèben a szàlkàt is

2021. jan. 17. 17:14
 73/74 anonim ***** válasza:
100%
De miért "ne az óvodát használja erre"? Ezt magyarázd már meg nekem, hogy miért csak akkor lehet oviban a gyerek 3-ig, 4-ig,ha a szülő addig a munkahelyén van? Ha ugyanakkor megy érte, mint a dolgozós napjain, azzal kinek árt?
2021. jan. 18. 16:58
 74/74 A kérdező kommentje:
Én se értem ezt.. Óvoda amúgy is kötelező 3 év kortól sőt nagyon szeret járni. Délután mikor megyek érte vidáman játszik a többiekkel. Most mivel lenne jobb ha itthon lenne péntek délután? Meg amúgy is legkésőbb 4re mindennap itthon van, akkor meg szinte folyamatosan foglalkozok vele még hétvégén is. Nagyszülőnél havi 1 hétvégén van.
2021. jan. 18. 18:56
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!