Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Attól mert gyerekem van miért...

Attól mert gyerekem van miért nem lehet egy nyugodt délutánom?

Figyelt kérdés
Dolgozok hétfőtől csütörtökig 8tól 14ig, 15re ér be a buszom,így a kislányomért délután tudok menni oviba. Pénteken nem kell menni és mondta az óvónő, hogy azon az egy napon akkor vigyem haza délben a gyereket, én viszont mondtam, hogy nem mert otthon is van dolgom és azóta is bunkózik az óvónő. Múlthéten pénteken látott a boltba és kérdezte, hogy nem dolgozok, én meg mondtam, hogy nem, nem gondoltam, hogy ezért kérdezi.. Délelőtt boltba meg ahova kell megyek, főzök meg a házimunkát végzem. Meg egyébként is attól mert gyerekem van nem lehet heti 2 óra hossza nyugtom? Tű mit gondoltok erről?
2021. jan. 15. 14:07
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/74 anonim ***** válasza:

18!

Mikor?

2021. jan. 15. 15:11
 22/74 A kérdező kommentje:
Hát pl az én 4 évesemtől kb semmit se tudok csinálni pl két mondatot elolvasni csendben. Vagy akkor így mikor menjek el pl fodrászhoz vagy akárhova. Pénteken kívül az összes nap gyerekkel megyek boltba, mindenhova és hétvégén is végig velem van. Nem hiszem, hogy egy 2 óra hossza miatt rossz anya lennék.
2021. jan. 15. 15:15
 23/74 anonim ***** válasza:
27%

17.

Ha szerinted oviban lenni ugyanolyan, mint otthon, akkor nincs miről beszélni.

2021. jan. 15. 15:16
 24/74 A kérdező kommentje:
Hiába van ott a délelőtt ha akkor házimunkát csinálom, az nem tudom mióta kikapcsolódás.
2021. jan. 15. 15:17
 25/74 anonim ***** válasza:
84%

Nem tudom, szerintem jobb óviban lenni, mint otthon, ha jó az óvi. Persze nem 24 órában, de akkor, amikor a szülő úgysem er ra.

Én lehet tévedek, en nagyon maganyos gyerek voltam, és az ovit és a sulit is nagyon szerettem. Nem mondom, egyszer-egyszer jó lett volna egy ilyen délután, de ha a szülő nem tudja elhozni?

Hogyhogy mikor? Csomó mindent a gyerek nem élvez. Pl 3 órás nagybevásárlás. Mi pl így vásárolunk be, nem 2 naponta veszünk 3 dolgot, hanem ritkan sokat, és mi nem viszünk bevásárlóközpontba gyereket ha van mas opció (nàlunk pl a párom vásárol). Nekem logikusnak tűnik, ha vki az összes hivatali, beszerzős ügyét, fodrászt stb beteszi péntekre, és akkor hétvégén meg csak a gyerekkel van.

Ugyanolyan jó megoldás, mint bármi más. Élethelyzet függő.

2021. jan. 15. 15:23
 26/74 anonim ***** válasza:
8%

A mikor a minőségi időre vonatkozott....

Érdekes egy gyerek lehettél....

2021. jan. 15. 15:25
 27/74 anonim ***** válasza:
92%

Ne haragudj, de én nem értelek tényleg.

Mitől voltam "érdekes" gyerek? Jó volt az óvi, jól éreztem ott magam, ott tudtam egyedül gyerekekkel lenni.

Én a sajátjaimnak igyekszem barátokat szerezni, hogy itthon is tudjanak barátkozni, de ez más tészta.

Az ovi sokkal nagyobb tér mint otthon, lehet szaladgalni, hangoskodni. Nekem panelban nem lehetett, persze ez megint egyéni.

Minősegi idő: ha az anyuka penteken megcsinal mindent, akkor a hetvege a gyereké lehet. Pl elutazni ilyesmi.

2021. jan. 15. 15:34
 28/74 anonim ***** válasza:
92%

Öhm, oké legyen az ovi a munkahelye a gyereknrk, de akkor is ott a hétvégéje nem?

Szerintem mindenkinek jár egy kis magány, kedves egyedülálló anyuka, ha neked nem kell, örülj neki, nem mindenki ilyen szerencsés idegrendszerrel van megáldva.

Nekem is kell pl. és ettől bizony nem leheszek rossz anya. Egy ilyen kikapcsolódós feltöltődés után sokkal türelmesebb vagyok.

2021. jan. 15. 16:01
 29/74 anonim ***** válasza:
3%

"Öhm, oké legyen az ovi a munkahelye a gyereknrk, de akkor is ott a hétvégéje nem?"

Öhm, ahogy anyukanak is, ugye?

2021. jan. 15. 16:03
 30/74 anonim ***** válasza:
94%

Öhm, de nem magányában? Komolyan sajnálod azt a 2 fąszom órát valakitől amit kiélvezhet? Ennyire hogy lehet korlátolt valaki?

Mint más is írta, így pl hétvége nem a takarításról meg pakolásról kell szóljon, hanem a családról, mert péntek délelőtt ezeket elintézi anyuka. A péntek délután pedig a magára szánt idő. Vagy menjen el hétvégén fodrászhoz, futni, barátnőkkel talákozni? Amikor a családdal is lehetne?

2021. jan. 15. 16:11
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!