Attól mert gyerekem van miért nem lehet egy nyugodt délutánom?

17.
Ha szerinted oviban lenni ugyanolyan, mint otthon, akkor nincs miről beszélni.

Nem tudom, szerintem jobb óviban lenni, mint otthon, ha jó az óvi. Persze nem 24 órában, de akkor, amikor a szülő úgysem er ra.
Én lehet tévedek, en nagyon maganyos gyerek voltam, és az ovit és a sulit is nagyon szerettem. Nem mondom, egyszer-egyszer jó lett volna egy ilyen délután, de ha a szülő nem tudja elhozni?
Hogyhogy mikor? Csomó mindent a gyerek nem élvez. Pl 3 órás nagybevásárlás. Mi pl így vásárolunk be, nem 2 naponta veszünk 3 dolgot, hanem ritkan sokat, és mi nem viszünk bevásárlóközpontba gyereket ha van mas opció (nàlunk pl a párom vásárol). Nekem logikusnak tűnik, ha vki az összes hivatali, beszerzős ügyét, fodrászt stb beteszi péntekre, és akkor hétvégén meg csak a gyerekkel van.
Ugyanolyan jó megoldás, mint bármi más. Élethelyzet függő.

A mikor a minőségi időre vonatkozott....
Érdekes egy gyerek lehettél....

Ne haragudj, de én nem értelek tényleg.
Mitől voltam "érdekes" gyerek? Jó volt az óvi, jól éreztem ott magam, ott tudtam egyedül gyerekekkel lenni.
Én a sajátjaimnak igyekszem barátokat szerezni, hogy itthon is tudjanak barátkozni, de ez más tészta.
Az ovi sokkal nagyobb tér mint otthon, lehet szaladgalni, hangoskodni. Nekem panelban nem lehetett, persze ez megint egyéni.
Minősegi idő: ha az anyuka penteken megcsinal mindent, akkor a hetvege a gyereké lehet. Pl elutazni ilyesmi.

Öhm, oké legyen az ovi a munkahelye a gyereknrk, de akkor is ott a hétvégéje nem?
Szerintem mindenkinek jár egy kis magány, kedves egyedülálló anyuka, ha neked nem kell, örülj neki, nem mindenki ilyen szerencsés idegrendszerrel van megáldva.
Nekem is kell pl. és ettől bizony nem leheszek rossz anya. Egy ilyen kikapcsolódós feltöltődés után sokkal türelmesebb vagyok.

"Öhm, oké legyen az ovi a munkahelye a gyereknrk, de akkor is ott a hétvégéje nem?"
Öhm, ahogy anyukanak is, ugye?

Öhm, de nem magányában? Komolyan sajnálod azt a 2 fąszom órát valakitől amit kiélvezhet? Ennyire hogy lehet korlátolt valaki?
Mint más is írta, így pl hétvége nem a takarításról meg pakolásról kell szóljon, hanem a családról, mert péntek délelőtt ezeket elintézi anyuka. A péntek délután pedig a magára szánt idő. Vagy menjen el hétvégén fodrászhoz, futni, barátnőkkel talákozni? Amikor a családdal is lehetne?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!