Attól mert gyerekem van miért nem lehet egy nyugodt délutánom?

39-es!
Köszönöm az értelmes hozzászólást,írtál olyan szempontokat is,amellyel teljesen egyetértek.Az ovi fontos,nem azt mondom,hogy nem,imádtak az enyéim is járni!De akkor,amikor "kellett"!Sőt,kellett nyáron is,mert dolgoztam.Nagyon rossz volt,hogy be kellett adnom őket,de nem én időztem,mentem értük,amint tudtam!Mindent nagyszülők,pesztrák nélkül oldottam meg,édesapjuk heti 1-1 alkalommal elvitte őket oviba,mert hát mégiscsak egy család vagyunk.
Kérdező nem írt erről,legalábbis nem láttam,hogy milyen családi kapcsolatai vannak.Ezt honnan gondolod,hogy ő nem tartja senkivel a kapcsolatot?Vagy ennyire egyértelmű?
Paradicsomot válogatni,bevásárolni,postázni délelőtt is lehet.Majd ebéd után elhozni a gyereket,és minden mást ugyanúgy meglehet oldani,mint más napokon a gyerekkel!
Azt nem értem,miért buggyanna meg a gyerek az anyjával?Egész héten oviban játszott!Anya meg a munkában volt,akkor lehetett gyerek nélkül.
Miért nem ismerkedik anyuka?Vagy burokban él otthon egyedül a gyerekkel,hogy ekkora gond az a 2 óra?

A munkában gyerek nélkül lehetett? Még jó... :D Kikapcsolódás kell, ami nekem speciel nem annyit jelent, hogy nincs velem a gyerek.. ha az az idő abból áll, hogy dolgozok, vagy épp otthon takarítok, vagy bevásárolok, az qrvara nem kikapcsolódás.
Nekem az a kikapcsolódás, ha valaki más vigyáz a gyerekre (férj, ovi, nagyszülő, nagynéni), én meg be tudok ülni egy kád vízbe olvasni, vagy meg tudok nézni egy filmet vagy épp nyugodtan meg tudok vacsorázni egy pohár bort is elfogyasztva.
De milyen qrva jó hogy a melóban nincs velem a gyerek. Idióta vagy már ne is haragudj. :D
Te azt csinálsz amit akarsz, de attól még nem kell leszólni azt aki az Anyaság mellett kicsit Nő is szeretne lenni.

44,nekem 8 mit csinál,az ovónővel meccselje le.De mivel itt kérdezősködik,tudja,hogy nem ez a megfelelő út.Igen,azért írtam,hogy nem teheti meg,hogy hazaküldje a gyereket az ovónő,mert így is úgyis marad délutánig dolgozni,de attól még ez a gondolatom erről,amiket leírtam.
Nem fekete vagy fehér a dolog.Nem tudunk minden körülményt.

Nem tudom, nekem valahogy egyértelmű volt, hogyha ő csak abban a pár órában gyerekmentes, akkor a többi időben nem.
Én értem, hogy ezek szerint akkor neked nem jutott ki soha, hogy x hétig, hónapig, évig minden áldott nap csak ketten vagytok a gyerekkel, így nem is tudod átérezni..
Kiszámoltam, hogy napi 119(hét óra alvással) ébren töltött időből szerinted 3 óra magára fordított idő sok egy embernek. Talán így érzed, mennyire nincs rendben, amit gondolsz.. A gyerekek mondjuk 9 órát vannak oviban, 45 óra egy héten.. 74 órát lehetnek az anyjukkal. ebből te sokallsz elengedni 3at, amit boldogságban töltenek máshol arról nem is beszélve, hogyha anyuka pihentebb, akkor boldogabb, türelmesebb, kiegyensúlyozottabb, a gyerekek minőségibb időt élhetnek át vele. És a vásárlástól, házimunkától nem lesz se pihent, se boldog, mert az is munka.
Heti 3 óra egyedüllét nem extrém igény, nem is átlagos, hanem inkább kevés az embernek magára. Az az extrém, ha valaki nem ragad meg ennyit, de érthető itt a válaszoló oldala is, neki sosem "adatott meg", ami másoknak természetes, hogy a kisgyerekével kettesben(4esben) lehessen hosszú időn keresztül és csak velük foglalkozzon. Persze, hogy többet akar és nem érti, más se értené a helyében..

Igen,a munkában gyerek nélkül lehetett,mert az egészből az jön le,hogy nyűg a gyerek,nem tud tőle semmit csinálni,nincs nyugta tőle.A munkában nyugta van tőle.Nem azt mondtam,hogy kikapcsolódhat,wellnessezhet a melóban.
Én az anyaság mellett teljes értékű nő vagyok,én is beülök a kádba,sminkelek,tornázok,mindenkinek arra van ideje,amire akarja!Megint más,ha férj,nagyszülő vigyáz a gyerekre,de az ovit erre használni...Nekem nincs gusztusom az ilyen dolgokhoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!