Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Attól mert gyerekem van miért...

Attól mert gyerekem van miért nem lehet egy nyugodt délutánom?

Figyelt kérdés
Dolgozok hétfőtől csütörtökig 8tól 14ig, 15re ér be a buszom,így a kislányomért délután tudok menni oviba. Pénteken nem kell menni és mondta az óvónő, hogy azon az egy napon akkor vigyem haza délben a gyereket, én viszont mondtam, hogy nem mert otthon is van dolgom és azóta is bunkózik az óvónő. Múlthéten pénteken látott a boltba és kérdezte, hogy nem dolgozok, én meg mondtam, hogy nem, nem gondoltam, hogy ezért kérdezi.. Délelőtt boltba meg ahova kell megyek, főzök meg a házimunkát végzem. Meg egyébként is attól mert gyerekem van nem lehet heti 2 óra hossza nyugtom? Tű mit gondoltok erről?
2021. jan. 15. 14:07
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/74 anonim ***** válasza:
100%

Pont ez a lényeg.. óvoda és nem gyerekmegőrző. Az ovi reggeltől délutánig tart. Miért lenne gusztustalan ha nem hozza el 2 órával hamarabb, csak azért mert 2 órával hamarabb végez?! Vicc.

Arra van ideje amire akarja..ja..pont ez történik.

Ajánlom neked a "nemakarokbeleszolni" insta oldalt.. éppen a magadfajtákról szól.

2021. jan. 15. 21:48
 52/74 anonim ***** válasza:
90%

38. Ez borzasztó, hogy szerinted jobb a gyereknek egyedül otthon játszani, mint az óviban lenni, illetve hogy a kortárs kapcsolatokra való igény az kifogás.

És ezt Te valami jó anyai hozzáállásnak tartod. A többieknek szerinted hamar kirepül a gyereke. Szerintem meg az ilyen fiúk mennek az anyjuk torokfájására negrót venni éjjel a párjuk mellől, az ilyen fickók feleségei hallgatják anyóspajti kioktatását a gyereknevelésről, az ilyen lányok laknak otthon anyuci szeretete rabságában 50 évesen is.

Ezt a véleményedre írom nyilván nem attól ilyen valaki, ha pénteken korábban hozza el a gyerekét.

És egyben nem értem, a kortárs kapcsolatok iszonyú fontosak a gyereknek, vagy belehúztál 3 extrém introvertált gyerekbe, azért nem látod, amit én, hogy a 6 hetes is már befixálja a gyerekarcokat és őket nézi amíg ott vannak, a másfél éves meg minden idegen gyerektársaság közepébe beintegrálja magát, a 2 éves számon tartja a barátait és név szerint reklamálja őket - vagy ezzel a jó kis túlvédő anyai attitűddel érted el, hogy ilyenek a gyerekek.

Persze ez sem a világ vége, ettől még nyilván jó anya vagy, de ne sarkítsál már ennyire brutálisan és vetítsd ki az eleted mindenkiére, rossz olvasni ennyi logikai bukfencet, amellett, hogy én lelkileg fuldoklom az ilyen anyáktól, de ez nyilván egyéni szociális problèma.

2021. jan. 15. 21:50
 53/74 anonim ***** válasza:
0%
50es!Szerencsére nem voltam ilyen helyzetben,így természetesen átérezni nem tudom!De nekem meg sem fordult a fejemben,hogy az ovit az én időmre fordítsam,ha másképp meg megtehettem volna,hogy hazahozom a gyereket.De azt ne mondjátok már,hogy este,ha a gyerek elalszik,nem lehet én idő!Azt az egyet megértem,ha apuka sehol nincs képben,nagyszülő,se rokon nincs,totál egyedül neveli a gyereket a kérdező.Nem az én idővel van baj,hanem,hogy 1 gyerek is ekkora szenvedés!!!
2021. jan. 15. 21:51
 54/74 anonim ***** válasza:
16%
52,óvoda,a kötelező óvodai óraszám,az 4 óra!
2021. jan. 15. 21:56
 55/74 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy valamit szeretünk, imádunk, még nem akarjuk minden SZABAD percünket vele tölteni. A munka munka, a házimunka munka, szabadideje mennyi van? Én most már két órája vagyok "szabad", 8kor bealudt mellettem a gyerek, de az első órában átnéztem 5 akciós oldalt, hogy neki és a családnak vegyek ruhákat, aztán olvastam a hörcsögről, amit kapni fog, hogy ne öljük meg szegényt a tudatlanságban, és a maradék időben "kikapcsolódásképp" ide írtam. Ezt én nem nevezem szabadidőnek, mert olyan dolgokat csinálok, amikhez nincs kedvem, de hasznosak.. inkább néznék valami filmet, amin bealszom(most az lesz), de ugye itt is elalszom rajta egy fél órán belül, mert már most hulla fáradt vagyok. Ha meg élvezem az estét, akkor holnap leszek hulla fáradt és nyűgös. Szerinted most szabadidőm van?
2021. jan. 15. 21:57
 56/74 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom amikor a gyerek alszik akkor sok szülő is örül, hogy aludhat. Este 10kor meg biztos eljutok masszázsra. Kár magyarázni neked bármit, falnak mondja az ember. Neked meg mindenképp ki kell ragadni egy szókapcsolatot a kérdező leírásából miszerint "nincs nyugta" aztán egyből tolni a minek szült az ilyen és mekkora szenvedés szöveget.

Na mindegy, mi úgy csináljuk ahogy szeretnénk, te meg csak mártírkodj ha jól esik. :)

2021. jan. 15. 21:59
 57/74 A kérdező kommentje:
Most aludt el 10 perce és akkor most legyen én időm mikor már én is majd elalszok, kössz
2021. jan. 15. 22:13
 58/74 anonim ***** válasza:
17%

53as,az enyéim is jártak oviba és örültek,hogy pénteken ebéd után elhozom őket.1 fiú,2 lány.Ne aggódj,nem lesznek azért anyuci pici fia,lánya,mert kiskorukban elhoztam őket az oviból,amint lehetett..😅

Fogalmad sincs milyenek a gyermekeim,miket éltünk át,voltak bölcsiben is 2 éves koruk után,semmi bajuk a közösséggel,ahogy nekem sincs.

Jaj,ne hülyéskedj már,azért mert totál más a véleménye az embernek,miért veszed magadra?Mindig vannak másoknál jobbak,és?

Hát itt gyakorin előfordul,hogy a saját életünkből hozunk példát,merőben más az enyém,mint a kérdezőé,de nem látom,hogy szabályzatban benne lenne,hogy ez baj.

De tényleg attól a 2-3 órától lesz az a gyerek huh de szocializált?😅Anyuka is attól a 2-3 órától huh de kipihent?Hagyjuk már!Jó akkor azt írom,igen kérdező,legyél kicsit önző,csináld,biztos jobb lesz az életed,én drukkolok!

2021. jan. 15. 22:14
 59/74 anonim ***** válasza:
17%

Túl gyorsan írtok basszus.Na jó,hát de kérdező,attól a 2 órától leszel jobban?

Akkor tedd.

Akkor miért kérdezed,ha tudod,mit szeretnél?

2021. jan. 15. 22:17
 60/74 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan itt egyesek ugy csinàljàk mintha legalàbb a kutyàk közè lenne bedobva ez a gyerek. Bezzeg anyuka lóhalàlàban futva szalad munka utàn a gyerekèrt egy perccel sem hozza el kèsöbb mint ahogy tudja mert az milyen màr . Inkàbb ràngatja a gyereket utàna a boltba gyógyszertàrba, postàra mindenhova mert csak akkor anya az anya ha non stop tart ez a folyamat. Ez lenne a szeretet fokmèrôje?
2021. jan. 15. 22:24
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!