Attól mert gyerekem van miért nem lehet egy nyugodt délutánom?

Hogy ha nem tetszik a munkarendje, ne rajtam köszörülje a nyelvét, és ha ezzel gondja van, simán felnyomom a vezetőségnek írásban.
Ha otthon akarok ülni a kanapén segget vakarva, miközben oviban a gyerek, abba se szólhat bele.
Egyébként sincs hozzá semmi köze mit csinálsz, amíg időben elviszed a gyereket.

Lehet szabadidőd, persze, az óvónő meg fogja be a száját és dolgozzon.
De mehet takarítani is, ha ennyire derogál neki a gyerekekkel való foglalkozás. ;) - ezt a sokadik bhogatás után vszeg a tudtára is adnám.

Azt, hogy az óvónő törődjön a saját dolgával, munkájával, és foglalkozzon a gyerekekkel ahelyett, hogy azt lesi, te mikor mit csinálsz, mert egyáltalán semmi köze hozzá. Elhiszem, hogy kényelmesebb, ha kevés a gyerek, de ez a munkája, ez választotta.
Ha nagyon bunkózik, nyugodtan mondd meg neki, hogy mutasson példát a gyerekeknek, és adja meg azt a minimális tiszteletet, ami minden embert megillet. Ha esetleg emiatt a lányodat piszkálja, fordulj az óvodavezetőhöz.
Mi a férjemmel két hétig voltunk itthon szabin karácsony előtt, a lányunk eközben ment az oviba. Egész évben güriztünk, én közben terhes is vagyok, nekem is jó volt kicsit kipihenni magam. Eszembe sem lett volna kivenni őt, adventeztek, karácsonyoztak, rengeteg programot csináltak, vétek lett volna megfosztani ettől. Mondjuk nálunk nem is akarják kirúgni a gyereket, ha a szülő kettőt mer fújni otthon a fenekén ülve. Hihetetlen, milyen óvónők tudnak dolgozni az ovikban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!