Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Attól mert gyerekem van miért...

Attól mert gyerekem van miért nem lehet egy nyugodt délutánom?

Figyelt kérdés
Dolgozok hétfőtől csütörtökig 8tól 14ig, 15re ér be a buszom,így a kislányomért délután tudok menni oviba. Pénteken nem kell menni és mondta az óvónő, hogy azon az egy napon akkor vigyem haza délben a gyereket, én viszont mondtam, hogy nem mert otthon is van dolgom és azóta is bunkózik az óvónő. Múlthéten pénteken látott a boltba és kérdezte, hogy nem dolgozok, én meg mondtam, hogy nem, nem gondoltam, hogy ezért kérdezi.. Délelőtt boltba meg ahova kell megyek, főzök meg a házimunkát végzem. Meg egyébként is attól mert gyerekem van nem lehet heti 2 óra hossza nyugtom? Tű mit gondoltok erről?
2021. jan. 15. 14:07
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/74 A kérdező kommentje:
*Ti
2021. jan. 15. 14:08
 2/74 anonim ***** válasza:
96%
Én ezt sose értettem őszintén szólva.. mármint azt hogy az óvónő haza küldené ha nem dolgozik épp a szülő. Végezze a munkáját, ezért kapja a fizetését.
2021. jan. 15. 14:12
 3/74 anonim ***** válasza:
92%

Hogy ha nem tetszik a munkarendje, ne rajtam köszörülje a nyelvét, és ha ezzel gondja van, simán felnyomom a vezetőségnek írásban.

Ha otthon akarok ülni a kanapén segget vakarva, miközben oviban a gyerek, abba se szólhat bele.

Egyébként sincs hozzá semmi köze mit csinálsz, amíg időben elviszed a gyereket.

2021. jan. 15. 14:12
 4/74 anonim ***** válasza:
94%
Miért?Ha haza viszed a kicsit ebéd után akkor ő haza mehetne???Gondolom nem 1 fős csoport!!!!!!!!!!Mi köze van hozzá,hogy te mit csinálsz a szabad idődben?
2021. jan. 15. 14:15
 5/74 anonim ***** válasza:
93%
Ennyire utálja a melóját??? Semmi köze nincs hozzá,ha egyaltalan nem dolgznál ahhoz se.
2021. jan. 15. 14:15
 6/74 anonim ***** válasza:
100%
Mondtad volna, hogy csak hamarabb végeztél aznap. Semmi köze hozzá.
2021. jan. 15. 14:18
 7/74 anonim ***** válasza:
95%

Lehet szabadidőd, persze, az óvónő meg fogja be a száját és dolgozzon.

De mehet takarítani is, ha ennyire derogál neki a gyerekekkel való foglalkozás. ;) - ezt a sokadik bhogatás után vszeg a tudtára is adnám.

2021. jan. 15. 14:19
 8/74 A kérdező kommentje:
Mert sokan vannak akik pénteken délig dolgoznak és haza viszik délben. Gondolom arra mennek az óvónők, hogy pénteken minnél könnyebb napjuk legyen. Próbál rossz anyának beállítani ez miatt. Tegnap már mondta, hogy nehezen aludt el a gyerek. Érdekes eddig másfél év alatt nem aludt el nehezen, csak pont most mióta megtudták, hogy pénteken nem dolgozok
2021. jan. 15. 14:19
 9/74 anonim ***** válasza:
96%
És ha továbbra is rajtam köszörülné a nyelvét, akkor menne a levél a vezetőséghez, aztán majd pisloghat, ha kirúgják.
2021. jan. 15. 14:20
 10/74 anonim ***** válasza:
94%

Azt, hogy az óvónő törődjön a saját dolgával, munkájával, és foglalkozzon a gyerekekkel ahelyett, hogy azt lesi, te mikor mit csinálsz, mert egyáltalán semmi köze hozzá. Elhiszem, hogy kényelmesebb, ha kevés a gyerek, de ez a munkája, ez választotta.

Ha nagyon bunkózik, nyugodtan mondd meg neki, hogy mutasson példát a gyerekeknek, és adja meg azt a minimális tiszteletet, ami minden embert megillet. Ha esetleg emiatt a lányodat piszkálja, fordulj az óvodavezetőhöz.

Mi a férjemmel két hétig voltunk itthon szabin karácsony előtt, a lányunk eközben ment az oviba. Egész évben güriztünk, én közben terhes is vagyok, nekem is jó volt kicsit kipihenni magam. Eszembe sem lett volna kivenni őt, adventeztek, karácsonyoztak, rengeteg programot csináltak, vétek lett volna megfosztani ettől. Mondjuk nálunk nem is akarják kirúgni a gyereket, ha a szülő kettőt mer fújni otthon a fenekén ülve. Hihetetlen, milyen óvónők tudnak dolgozni az ovikban.

2021. jan. 15. 14:22
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!