Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan, milyen érzéssel...

Hogyan, milyen érzéssel mentetek vissza dolgozni?

Figyelt kérdés
3 év után visszakell mennem dolgozni szeptembertől, kisfiam óvodába megy. Egyáltalán nem vágyom vissza, sőt mitöbb nincs is hova visszamennem, ergó munkát kell találnom, ami már eleve stresszel. Önéletrajzot elkészítettem, de eskü nem állok készen egy interjúra. Lehet depresszióban szenvedek, meg egy hatalmas önbizalomhiányban. 27 vagyok.
tegnap 20:17
 1/9 anonim ***** válasza:
96%
Undorral😅
tegnap 20:18
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
Kicsit izgultam,hogy mindenre emlékszem-e. Aztán ment mint a biciklizés. Nekem mondjuk volt munkahely ami visszavárjon.
tegnap 20:29
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is megy oviba szeptembertől a fiam, nekem sincs hova visszamenni.

Már most stresszelek az egészen, mi hogy lesz.

tegnap 20:30
 4/9 A kérdező kommentje:
Úgy érzem meg se tudok már nyilvánulni ahogy azt egy felnőttnek kellene. Eleve utáltam az előző melóhelyem, sok volt a pletykás, ezért se kívánom a munkát a hátam közepére se. Félek. Mint egy diák aki új iskolába megy eskü.
tegnap 20:33
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szar. A cég visszavárt, de teljesen új csapatba, mert akkora volt a fluktuáció. De ha ugyanoda mentem volna se lett volna sokkal jobb. Utáltam, utálom. Nem a munkát, hanem az állandó rohanást.
tegnap 20:34
 6/9 A kérdező kommentje:
Az állandó rohanástól is félek. Gyere haza rendezd a gyereket, főzzél mossál takarítsál, oké ketten vagyunk rá a férjemmel de akkor is időhiányban leszünk.
tegnap 20:37
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Az én fiam is szeptemberben kezdi az ovit, és elvileg engem is visszavárnak. De én sem vagyok nyugodt, kicsit sem...

Eleve egyedülálló anyuka vagyok, és igaz, hogy első évben csak 6 órában megyek vissza, de így sem tudom, hogy fogok mindent megoldani egyedül, utána meg főleg.

Ráadásul szülés előtt 100%-ot tettem a munkámba, rengeteget túlóráztam is, ezt most nyilván nem nagyon fogom tudni megugrani, amihez nem tudom, mit fognak benn szólni.

Ja, és volt egy nagy jogszabályváltozás, mellé sok technikai változás is a munkában, szóval szinte mindent újra kell majd tanulnom.

Egy szóval: rettegek 🙃

tegnap 20:37
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én most fogok vissza menni áprilisban. Én is úgy érzem újra kell tanulnom közösségben jól működni..

Egyébként mindig is szorongtam kicsit közösségben. Neked nem lehet véletlenül valami ilyen a háttérben?

tegnap 20:57
 9/9 A kérdező kommentje:
Az az igazság hogy külföldön élek, itt is tanultam diák korom óta, a nyelvből kiindindulóan mindig is önbizalomhiányban szenvedtem, egy senkinek éreztem magam, a nyelvet kenem vágom mostmár de mégis megmaradt ez az önbizalomhiány, félelem, hogy nem vagyok elég jó, nem tudok úgy megnyilvánulni mint a többiek. Igazából a külsőmből kiindulván nincs önbizalomhiányom, inkább a megnyilvánulásommal van a gond azt érzem. Félek az emberektől, nem mondanám hogy szorongok, de nem éreztem sose olyan jónak magam mint az itt élők, lehet Magyarországon magyarként nem lenne ilyen problémám.
tegnap 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!