Van itt olyan, aki védekezés mellet esett teherbe, és most mániákusan retteg egy 2. terhességtől? Mit tudtok kezdeni ezzel az érzéssel?
Figyelt kérdés
2018. márc. 12. 16:55
1/10 anonim válasza:
védekezz duplán, pl. antibebi, plusz megszakitas, vagy antibebi plusz gumi.
2/10 A kérdező kommentje:
Fogamzásgátlót szedek+megszakítás. Ha 1 napot is késik, szinte hányingerem van a stressztől, sírok, remegek az idegtől. A szextől lassan már félek, rávenni is egyre nehezebb, ami ugye nincs jó hatással a párkapcsolatomra :(
2018. márc. 12. 17:02
3/10 anonim válasza:
Hát a megszakítás nem védekezés...
4/10 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele, hogy a megszakítás csak az esélyeket csökkenti, ezért szedem mellette a fogamzásgátlót is, de még úgyis állandóan ideges vagyok :SS
2018. márc. 12. 17:12
6/10 anonim válasza:
Mikor teherbe estél, hogyan védekeztél? Nem csúszott bele valami hibafaktor, amit ki lehetett volna küszöbölni?
8/10 anonim válasza:
És első alkalommal milyen védekezés mellett estél teherbe?
9/10 anonim válasza:
Mi akartunk babát. Lett is egy fiúnk. De védekezés mellett bennem van a para,mert semmiképp nem szeretnénk még egy gyereket. Nekünk egy az ideális, egy gyermekre akarjuk szentelni az életünk. Igen valóban bennem is ott van a para. Nehéz szülés is volt komplikált elrettenek magától a szülés gondolatától is. Szóval van ilyen nem vagy egyedi eset. :) Nyugodj meg bár a tabletta helyett az óvszer biztonságosabb szerintem,de van aki nem így gondolja.
10/10 p.szabina1223 válasza:
Nincs 100%-os biztonság, illetve van, ha nem szexelsz, de az nem opció gondolom. Nem írtad, mi történt a terhességeddel, megszakíttattad és az abortusz rossz emléke van rád ilyen hatással, vagy nem szeretnél még egy gyereket, de szerintem túlparázod. A gyógyszer+megszakítás azért elég biztonságos. Ne idegeskedj ennyire ezen,mert akkor tényleg megromlik a pároddal a kapcsolatod és te sem igazán fogod élvezni a szexet. Ha ennyire rettegsz a terhességtől, fordulj pszichiáterhez, egy beszélgetés nem fog ártani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!