Böfögés, gyomorégés, émelygés, sok nyál, bélgázok. Terhességtől?
Figyelt kérdés
két hete volt hogy előváladékkal érintkezett valószínűleg a hüvelyem bemenete , figyelmetlenségből :(
3 napja ezek a tünetek!
A ciklusom 5.napján volt a baleset, akkor még aznap reggel épp véreztem egy nagyon keveset.
LEHET HOGY ÍGY IS TEHERBEESTEM, attól vannak ezek???? LÉGYSZIVES ÍRJATOK! köszönöm
2013. ápr. 10. 21:47
2/5 A kérdező kommentje:
úgyis hogy nem nyúltam a hüvelyembe, csak hozzáértem miután a páromhoz,és akkor előváladékos lett..? akár meg is száradhatott. de nem tudom. de akkor mitőlvannak ezek a tünetek...?lehet akoor h tényleg ennyitől terhes lettem?:(
2013. ápr. 10. 21:51
3/5 anonim válasza:
Fel vagy puffadva, ez nem a terhessegtol van.
4/5 anonim válasza:
Szerintem nem vagy terhes, mástól vannak a tünetek.
5/5 anonim válasza:
Hát van ilyen is, de az maga lenne a csoda, elvileg érett petesejted sem lehetett a a ciklus 5.napján. Ráparáztál azért lehetnek a fent elsorolt tünetek vagy valami rosszat ettél és mivel a tested érintkezett a másik nem testnedvével te terhességre következtetsz. Van aki tervezi a gyermeket és peteéréskor rendes spermától nem lesz terhes. De a kivételek erősítik a szabályt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!