Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Attól mert gyerekem van miért...

Attól mert gyerekem van miért nem lehet egy nyugodt délutánom?

Figyelt kérdés
Dolgozok hétfőtől csütörtökig 8tól 14ig, 15re ér be a buszom,így a kislányomért délután tudok menni oviba. Pénteken nem kell menni és mondta az óvónő, hogy azon az egy napon akkor vigyem haza délben a gyereket, én viszont mondtam, hogy nem mert otthon is van dolgom és azóta is bunkózik az óvónő. Múlthéten pénteken látott a boltba és kérdezte, hogy nem dolgozok, én meg mondtam, hogy nem, nem gondoltam, hogy ezért kérdezi.. Délelőtt boltba meg ahova kell megyek, főzök meg a házimunkát végzem. Meg egyébként is attól mert gyerekem van nem lehet heti 2 óra hossza nyugtom? Tű mit gondoltok erről?
2021. jan. 15. 14:07
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/74 anonim ***** válasza:
51%

Én most várom a férjemet,mert ilyenkor végre lehet szexelni,most jön haza a melóból.Másik lehetőség olyan reggel 6 körül van,mielőtt felkelnek a gyerekek.

Na,mások vagyunk,más élethelyzetben,ennyi.

2021. jan. 15. 22:25
 62/74 anonim ***** válasza:
100%

58. Azért ne add már a szentet, hogy "csak más a véleményed".

Ha vkinek más a véleménye:

"Én a saját gyerekemet elhoznám/elhoztam". Ez oké és írtam is, hgy nem, nem ettől lesz anyapicifialánya.

A vèleményen túlmutat ez a "minekszültél", meg az hogy ha nem veszi át korábban a gyereket, akkor teher neki, meg az ilyeneknek repül ki túl korán a gyereke. Ez így masszív sarkítás, projekció, ez a minekszültèl pedig a legundorítóbb, amit el lehet képzelni kb.

2021. jan. 15. 23:43
 63/74 anonim ***** válasza:
100%

"de kérdező,attól a 2 órától leszel jobban?"

Ez ám a logika. Ha 2 óra is túl kevés (amit most vallottál be te is), akkor inkább legyen 0 perc, úgyismindegy. Gratulálok az eszmefuttatásodhoz mártíranyu.

Az meg kész röhej, hogy lassan már csak az szüljön, aki napi 24-ben a gyerek fenekében tud lenni, mert másként minek gyerek neki. Nektek minden lepasszolás, csak az a jó aki teljesen a gyerek alá rendeli magát, meg az egész életét.

2021. jan. 16. 09:41
 64/74 anonim ***** válasza:
4%

Nekem semmi bajom azzal,hogy valaki szeretne én időt.Meg,hogy a gyerekre más vigyázzon.De pont az ovi való erre?

Képzeld,az én gyerekeim ma mindkét nagy szülinapi buliban van,nincsenek a seggemben.Szar lehet nektek,h itt gyk-n ennyire másokat lemártíroztok.És kérdező nem mártírkodik?Óh szegény egyedülálló,1 gyerekes anyukának nincs 2 órája,csak ha az oviban van a gyerek,miközben elhozhatná.Na ne etessetek!Leszarom amúgy,ki mit csinál!Kérdező kérdezett,én egyetértek abban,hogy nincs joga beleszólni az ovónőnek,mikor,hova vigye a gyereket,viszont attól egyetértek azzal,hogy hazahozhatná.Ennyi.

2021. jan. 16. 17:05
 65/74 anonim ***** válasza:
85%

De úgy kérdezed ezt hogy az "ovi erre való e" mintha a kérdező szombat reggel állitana be a gyerekkel, hogy hello hoztam a Julcsit mert megyek énidőzni. Itt csak arról van szó, hogy az egyébként is hétköznap oviban lèvő gyerekért picit később megy be de még zárás előtt természetesen, hogy valamit el tudjon intézni.

És igen baromi nagy mártír vagy, ha ez téged így megbotránkoztat, meg itt bezzegelsz.

2021. jan. 16. 17:16
 66/74 anonim ***** válasza:
81%
A picit később sem kell, mert a gyerekért a megszokott időben megy! Nem, nem később megy érte, mint ahogy szokott, tökre ugyanakkor, minden egyes nap, annyi az egész, hogy kivételesen nem rohan oda egyből.
2021. jan. 16. 19:57
 67/74 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan, még csak később sem megy érte, hanem ugyanakkor megy, amikor szokott. Nem tudom, miért hiszed, hogy az az elvárás, hogy az óvodában csak akkor legyen a gyerek, amikor a szülő a munkahelyén van, és egy perccel se többet. Nyilván, aki 4-ig a munkahelyén van, az ne menjen el még egy órát utána sétálni, kirakatot nézegetni, hanem menjen a gyerekéért, de szerintem ezt is teszik a szülők általában. Viszont van olyan napja, amikor korábban végez, vagy éppenséggel nem dolgozik, nem tudom, mi szégyenletes van abban, hogy olyankor is ugyanakkor megy a gyerekért, mint a többi napon. Képzeld, én néha olyanra is szoktam vetemedni, hogy kiveszek egy nap szabadságot CSAK ÚGY, elviszem a gyereket oviba, utána otthon vagyok, és megyek érte, amikor szoktam, délután. Mert csak. Mert néha egyszerűen kell, hogy egy napot magamban legyek. Mondjuk egy évben 2-3 alkalommal simán megcsinálom. És? Egyébként a férjemnek is volt olyan tavaly, hogy a munkahelye kiadott neki havonta 3 nap szabit, akár akarta, akár nem, hogy ne gyűljön fel. És ő sem hozta el ebéd után a gyereket, mert ő aztán végképp soha nincs egyedül otthon, fél hétkor megy el, este hétre ér haza ha dolgozik, akkor meg végre volt ideje neki is pihenni. Én tőle sem vártam volna, hogy délben hozza haza a gyereket, csak mert épp otthon volt.

Megjegyzem, a mi ovinkban egy csomó olyan gyerek van, akinek nem dolgozik az anyja egyáltalán semmit, nem is gyes-en van, mégis négyre-fél ötre mennek a gyerekért minden nap. Őket mondjuk nem igazán értem, mit csinálnak egész nap, én két hét után rommá unnám magam, de az ő dolguk, nekik se szól senki, hogy vigyék haza a gyereküket ebéd után, mert az csak egy lehetőség, de nem kötelező.

2021. jan. 16. 22:45
 68/74 anonim ***** válasza:
5%

67,nekem nincs azzal bajom,ha a gyerek oviba jár.De rendszeresen nem elhozni,úgy hogy szóltak érte...Hát nekem ciki lenne.De jó,meggyőzhető vagyok,úgyis úgy lesz,ahogy kérdező szeretné,de akkor miért itt kérdezgeti,ha ennyire biztos benne,hogy ez így jó és ez jár neki?

Aztaa,na hát az utolsó megjegyzésed durva,hogy van ilyen,de ki tudja,lehet munkát keresnek épp.🤪Szétszednék itt gyakorin,a másik véglet,hogy huh jól teszed,megérdemelten vagy otthon.Szeptembertől én is egyedül leszek itthon,kötelező az ovi 3 éves kortól,és kiveszem a megérdemelt szabadságaimat a melóhelyről,mint mártíranyu.Egyedül leszek egész délelőtt,de kit tudja,lehet beadom az összes kölyköt,egész fél5ig,5-ig,csak ne kelljen velük foglalkozni...

2021. jan. 17. 14:22
 69/74 anonim ***** válasza:
86%

Még mindig nem érted, gúnyos vagy és fellengzős. Inkább engedd el. Felesleges vitázni. Te nem úgy látod ahogy az emberek nagy része, legalábbis ennél a kérdésnél nagyon úgy tűnik te haladsz szemben az autópályán, és nem érted miért dudálnak.

Inkább békélj meg azzal hogy nagy többség szerint nem gáz, sőt megérdemel egy kis egyedüllétet az ember, szerinted meg nem. Akkor éld így az életed. Csak ne akarj már meggyőzni 20 másikat.

2021. jan. 17. 14:54
 70/74 anonim ***** válasza:
0%

69,ez butaság,amit írsz,én nem mások véleménye alapján élem az életem,ahogy jelen kérdező.Nem azt mondtam,hogy nem érdemel meg 2-3 órát,hanem,hogy ne az óvodát használja erre!Szóval ez sem nyert.

Már értem néhány ovónő viselkedését a szülőkkel szemben.

2021. jan. 17. 16:39
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!