Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kisfiú mellé kislány tesó...

Kisfiú mellé kislány tesó szerencsés helyzet?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

12. heti genetikain a genetikus azt mondta kisfiú lesz a tesó. Alulról làtta a kukijàt elvileg..

A 17. uh-n a dr. viszont mondta, hogy nem lát semmi fiúra utaló jelet, szerinte kislány. Szét volt tarva a lába és több szögből nézte. Mondta, hogy màr ebben a korban látszania kellene valaminek, ha fiú lenne.

Én csalódott vagyok. Úgy éreztem, ha màr fiam van mellé jó lenne egy fiú. Kihívásnak érzem a két nemet. Nehéznek tartom, hogy erős kötelék alakuljon ki köztük.

Azt gondoltam milyen jó lesz, ha motoroznak, fociznak majd együtt.

Nekem csak olyan vegyes páros ismerőseim vannak akik alig beszélnek a tesóikkal és elmondàsuk alapján kb. 10 éves kortól nem is játszottak egymással és van akinek jót tett, hogy utána családja lett és újra egymásra találtak, van aki még jobban eltávolodott.

Nekem lány, páromnak fiú tesója van, amit mindketten hatalmas pozitívumként éltünk meg.

Egyébként abból a szempontból örülök, hogy teljesnem érzem az életem, hogy lehet lányom esetleg és lehet fiam is.

Meg minden lányos dolognak örülök, amit esetleg majd együtt csinálhatunk, azonban még is azt érzem itt nem is én vagyok a lényeg, hanem a gyermekem, akit szerettem volna, hogy igazán jó barátja legyen hosszú távon.

Szívesen fogadok hideget-meleget, véleményt, tapasztalatot.

Természetesen a lényeg legyen egészséges.

Köszönöm. 🙂

tegnap 22:46
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Egyébként a genetikus annó jót tippelt az első fiúnknál, így ezért is hittük, hogy most is helyesen tippel majdm
tegnap 22:47
 2/18 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem pedig ne tarts tőle :) mi is vegyes páros vagyunk a bátyámmal. Ugyanúgy szoktunk együtt játszani szerintem főleg nevelés kérdése is. Ha veszekedtünk a szüleink mindig azt mondták hogy ne veszekedjetek, testvérek vagytok, össze kell tartani mert lesz idő mikor csak egymásra számithattok. Nagyon jó testvérek vagyunk! Ő 36 én 29 éves vagyok. Nem telik el úgy nap hogy ne beszélnénk egymással, keresztszülei vagyunk egymás gyerekeinek és hetente többször is találkozunk :))
tegnap 22:55
 3/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszodat, nagyon jó ilyen fiú-lány testvér pàrosról olvasni. :)
tegnap 23:34
 4/18 anonim ***** válasza:
59%
Hát nálunk rideg a viszony a tesómmal (ő férfi, én nő), de ez több tényezős. Szerintem sok múlik személyiségen. Annyira mások vagyunk a tesómmal, hogy nehezen találunk igazán közös témát. Ha ennyire más beállítottságú és szemléletű lánytesóm lenne, vele is ugyanez lenne. Szóval egyszerűen nem ezen múlik. Ettől függetlenül értem amit mondasz, mert én nagyon irigyeltem mindig is azokat, akiknek lány tesójuk van és nagyon szerettem volna megtapasztalni, hogy milyen egynemű gyerekeket nevelni. Két lányunk van, én imádom, hogy így alakult. (De gondolom akkor is ugyanezt mondanám, ha fiú lenne. 😅)
ma 00:07
 5/18 anonim ***** válasza:
79%
Nekem három fiú testvérem van, én vagyok a harmadik a sorban. Mindig együtt játszottunk, bunyóztunk vagy éppen megvédtük egymást. Nem cseréltem volna le őket tíz lány tesóért sem. Soha nem is vágytam lány tesóra.
ma 00:10
 6/18 anonim ***** válasza:
82%
Van előnye és hátránya is. Nekem lány- és fiútestvéreim is vannak és mindegyikükkel jóban vagyok. Kamasz korban lehet, hogy jobban ki tudja beszélni az ember a dolgait egy azonos nemű testvérrel, de előtte-utána szerintem nem gond. A bátyám egyébként vigyázott a húgaira vagy nem is tudom, hogy lehetne a hozzáállását jól leírni. De az öccsével nem bánt úgy, nem ajánlotta fel, hogy érte megy autóval a buliba az éjszaka közepén, hogy aztán még 3 másik lányt is a kapujukig szállítson. Az egyik testvéremnél szintén fiú az első, lány a második és ott is benne van a fiúban, hogy aki bántja a húgát, annak vele gyűlik meg a baja, pedig nem nevelték erre és otthon nem éppen csendes a két kiskamasz viszonya.
ma 00:41
 7/18 anonim ***** válasza:
72%

Előre nem lehet tudni milyen lesz a kapcsolatuk!

A barátnőimnek öccseik vannak, nagyon jóban voltak, csak az egyiknek romlott meg a kapcsolata egy 3. fél miatt.

Nekem nagy lány-kicsi fiú páros van, nagyon sokáig fordítva voltak összerakva, a lány gördeszkázott, dínókkal játszott, semmi lányos cucc, a fiú meg cry babiest nézett meg olyan figurát kért, csupa béke és nyugalom volt a nővéréhez képest. Egyik percben ölik egymást, a másikban meg teljesen jól elvannak.

Nem a nemükön múlik, hogy milyen testvérek lesznek

ma 00:45
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát, én speciel mindig akartam egy bátyját és kb.az összes lány ismerősöm így volt ezzel az akinek nincs🤷🏼‍♀️ Persze, mire akartunk, már késő volt🤣Öcsit mondjuk nem akartam, ha kisebb, legyen lány. Lett 2 is. De nálatok nem ez a helyzet ugyebár, hanem az ideális.

Amúgy, hahó! Ok., hogy a fiadnak testvére lesz, de neked meg gyereked! A fél karomat odaadtam volna, ha megtapasztalhattam volna a lányos anyaságot IS!

Egyébként nem a nemeken múlik, hogy mennyire lesznek jóban. Mi például gyerekként a nagyobbik húgommal öltük egymást, azóta meg a kisebbel. Pedig őt jobban akartam, mint anyám.

ma 01:02
 9/18 anonim ***** válasza:
39%
A gyereket magadnak szülöd. Ha nem akarod a neme miatt, akkor vetesd el.
ma 02:12
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

A lánynak szerencsés,lesz egy bátyja.

A fiúnak? Majd kiderül.

ma 02:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!