Kisfiú mellé kislány tesó szerencsés helyzet?
Sziasztok.
12. heti genetikain a genetikus azt mondta kisfiú lesz a tesó. Alulról làtta a kukijàt elvileg..
A 17. uh-n a dr. viszont mondta, hogy nem lát semmi fiúra utaló jelet, szerinte kislány. Szét volt tarva a lába és több szögből nézte. Mondta, hogy màr ebben a korban látszania kellene valaminek, ha fiú lenne.
Én csalódott vagyok. Úgy éreztem, ha màr fiam van mellé jó lenne egy fiú. Kihívásnak érzem a két nemet. Nehéznek tartom, hogy erős kötelék alakuljon ki köztük.
Azt gondoltam milyen jó lesz, ha motoroznak, fociznak majd együtt.
Nekem csak olyan vegyes páros ismerőseim vannak akik alig beszélnek a tesóikkal és elmondàsuk alapján kb. 10 éves kortól nem is játszottak egymással és van akinek jót tett, hogy utána családja lett és újra egymásra találtak, van aki még jobban eltávolodott.
Nekem lány, páromnak fiú tesója van, amit mindketten hatalmas pozitívumként éltünk meg.
Egyébként abból a szempontból örülök, hogy teljesnem érzem az életem, hogy lehet lányom esetleg és lehet fiam is.
Meg minden lányos dolognak örülök, amit esetleg majd együtt csinálhatunk, azonban még is azt érzem itt nem is én vagyok a lényeg, hanem a gyermekem, akit szerettem volna, hogy igazán jó barátja legyen hosszú távon.
Szívesen fogadok hideget-meleget, véleményt, tapasztalatot.
Természetesen a lényeg legyen egészséges.
Köszönöm. 🙂

Előre nem lehet tudni milyen lesz a kapcsolatuk!
A barátnőimnek öccseik vannak, nagyon jóban voltak, csak az egyiknek romlott meg a kapcsolata egy 3. fél miatt.
Nekem nagy lány-kicsi fiú páros van, nagyon sokáig fordítva voltak összerakva, a lány gördeszkázott, dínókkal játszott, semmi lányos cucc, a fiú meg cry babiest nézett meg olyan figurát kért, csupa béke és nyugalom volt a nővéréhez képest. Egyik percben ölik egymást, a másikban meg teljesen jól elvannak.
Nem a nemükön múlik, hogy milyen testvérek lesznek

Hát, én speciel mindig akartam egy bátyját és kb.az összes lány ismerősöm így volt ezzel az akinek nincs🤷🏼♀️ Persze, mire akartunk, már késő volt🤣Öcsit mondjuk nem akartam, ha kisebb, legyen lány. Lett 2 is. De nálatok nem ez a helyzet ugyebár, hanem az ideális.
Amúgy, hahó! Ok., hogy a fiadnak testvére lesz, de neked meg gyereked! A fél karomat odaadtam volna, ha megtapasztalhattam volna a lányos anyaságot IS!
Egyébként nem a nemeken múlik, hogy mennyire lesznek jóban. Mi például gyerekként a nagyobbik húgommal öltük egymást, azóta meg a kisebbel. Pedig őt jobban akartam, mint anyám.

A lánynak szerencsés,lesz egy bátyja.
A fiúnak? Majd kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!