A Szerencsés vezetéknévhez szerintetek milyen kislány keresztnév illik?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból. Érdekelnek az ötletek. Feltettem már úgyis a kérdést hogy 'Kinga, vagy Jázmin', de szeretném szélesíteni a skálát. Köszi a válaszokat! :)2014. jún. 18. 20:43
1/15 anonim válasza:
Szinte bármi. És én a Kingára szavaztam ;)
Talán csak olyat nem adnék, mint pl Szeréna, vagy Szellő, mert úgy kezdődik, mint a vezetéknév.
3/15 anonim válasza:
Én biztos egy rövid keresztnevet választanék, mondjuk Anna vagy Emma.
4/15 anonim válasza:
... vagy Dóra, ahogy előttem is írták.
5/15 anonim válasza:
Én is a Kingára szavaztam. :)
Rövid nevet választanék, pl Dóra, Villő, Nóra, ...
6/15 anonim válasza:
Ismertem egy lányt a suliban, őt Szerencsés Angélának hívták.
7/15 anonim válasza:
Szerencsés Kinga nagyon jól hangzik! :) De tetszik még az Anna, Hanna, Zoé, Korina, Kitti, Norina
8/15 anonim válasza:
Én nem adnék neki divatnevet. A szülők többsége ezeket a neveket adják. Valami olyat választanék ami nem ennyire felkapott, és amikor oviba megy a gyerkőc, akkor nem 4-6 ilyen nevű gyerek van az enyémen kívül.
9/15 anonim válasza:
A 3-as írta az Emmát. Az nagyon jól hangzik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!