Évi89 kérdése:
Első kislányomat várom és a neven gondolkozom és nem tudom mi illene a Jázmin név mögé másodikként? A többi lent.
Figyelt kérdés
Jázmint szeretnék első keresztnévként adni de két nevet akarunk neki az apukájával, szerintetek mi illene a Jázmin név mögé ? nem Erzsébet,Mária,Ilona névben gondolkozom bocsánat ha valakit megbántok ezzel csak nem tetszenek a régi Magyaros nevek ? valaki valami ötlet ?2014. márc. 27. 09:34
4/18 anonim válasza:
Szerintem N-betűset ne válasszatok, mert egybeolvad (Jázmin Napsugár), J-set se, mert fura hangzása van (Jázmin Janka).
Amik szerintem illenek hozzá pl.
Jázmin Fanni
Jázmin Hanna
Jázmin Bíborka
Jázmin Kiara
Jázmin Zoé
Jázmin Szonja
Jázmin Eliza/Liza/Elizabet
Jázmin Léna
Jázmin Gréta
Jázmin Laura
Jázmin Izabella
Jázmin Lilien/Lili/Liliána
Jázmin Kinga
Jázmin Panna
De még sorolhatnám sokáig :D
5/18 anonim válasza:
Egy kérdés: Miért nem hasznos egy olyan válasz, ami teljesen a kérdésre válaszol? Leírtam két nevet, ami szerintem jól hangzik hozzá, erre lepontozzátok. Ügyes!
6/18 anonim válasza:
Utolsó!
Ilyen esetben nem a hasznosságát nézik a válasznak, hanem tetszik nem tetszik alapon pontosnak. Ne törődj vele.
7/18 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat ilyesmikre gondoltam én is :) ne törödj a lepontozókkal ha nem tetszik neki menjen nyaljon sót
2014. márc. 27. 10:14
8/18 anonim válasza:
A Jázmin Blanka szerintem is jó :)
9/18 anonim válasza:
Jázmin Anna
Jázmin Zoé
Jázmin Emma
Jázmin Réka
Jázmin Lilla
Jázmin Luca
Jázmin Zita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!