Hármasikrekkel vagyok terhes, és gondolkozom milyen pelenkát vegyünk majd. Ajánlanátok-e a mosható pelenkát, vagy inkább az eldobhatót?
Szia!
Először is gratulálok:)
Árban biztos jobban járnál vele, de tényleg gyorsabb az eldobható. Meg a babának is kényelmeseb szerintem. Mi liberót használunk.
Hármasikreknél szerintem felejtsd el a moshatót, talán ha 4 fő segítséged és 6 mosó és 6 szárítógéped van.
A pelenkát szerintem neked kell kikisérletezned én mindig Huggiest használtam, meg voltam vele elégedve, de mindenki másra esküszik.
Szia!
A mosható pelenka szerintem ha mindent beleszámolsz nem olcsóbb: mosópor, öblítő, áram, néha ki is kell főzni ...
Az eldobható mellett szól, hogy egyszerűbb, gyorsabb. Én is azt tudom tanácsolni, hogy többfajtát próbálj ki. Vannak aránylag olcsók is, amik nagyon jók. Mi DM-es-t használnuk, nagyon bevált.
Három gyerekre én biztos nem mosnám a pelust. Lesz úgyis elég mosnivalótok! Én diszkont pelenkát használok, amit házhoz szállítanak. Ez Debrecenben van, esetleg érdeklődd meg, hogy nálatok van-e ilyen. Meg vagyok elégedve a minőségével, az árát most emelték 34 Ft-ra, eddig 32 volt. Ez a 3. méret. Én "márkás" pelust sosem vettem, szerintem nagyon drága még egy gyereknek is. Pedig nem állunk rosszul anyagilag. de inkább másra költöm, azt a pénzt. Eleinte DM-es pelust vettem, az is nagyon jó, de csak egy hanygyányit olcsóbb, mint pl. a Liberó. Amúgy termékmintában kipróbáltuk a nagy márkákat, de én nagy különbséget nem vettem észre. Nekünk sosem folyt ki a pisi, csak, ha rosszul volt feltéve a pelus.
Egyébként gratulálok! És természetes úton sikerült?
Ha eldobható pelenkát választasz így is lesz mit mosni. Az én babám rendszeresen pelenkázás alatt kakál, így a régi pelust már kivettem az új még nincs alatta, és minden csupa kaki. Elég ezeket kimosni, fertőtleníteni, nem hogy minden pelenkázásnál, pedig nekem csak 1 babám van. Én sok pelust kipróbáltam, de mindegyikből kifolyt a kaki 5 perc alatt és a pisi is. Anyatejes a babám, így biztos hígabb a széklete, mint a tápszereseknek. Nekem a Tesco színes pelus vált be, olcsó és eddig nekünk a legjobb.
Gratulálok a picikhez.
Szia!
Lényegében minden érvet leírtak ami a mosható ellen szól, így nem ismétlem őket.
Nekünk is a színes tesco-s vált be. Akciósan kb. 28 Ft-ra jön ki darabja, mi akkor feltankolunk, átlag 1,5 havonta leakciózzák.
Na és hogyan állsz a nevekkel? Nem sok hármasikres jár ide, gondolom te voltál, aki hadilábon áll(t) a nevekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!