Akinek hátrahajló a méhe, befordult a babája? Nekem olyan a méhem és csak azon gondolkozom, lehet-e attól, hogy nem akarnak befordulni a gyerekeim.
A lányom is összevissza forgott még a terhesség végefelé is, volt fejvégű is, de haránntal született, most ugyanez van a kistesóval, mindegyik vizsgálaton másképp fekszik.
Tegnap mondta a doki, hogy ez pl. a méh formája miatt is lehet, csak akkor elfelejtettem kérdezni, hogy a haátrahajló méhtől lehet-e, bár tudom, hogy alakul az alakja terhesség alatt.
Nekem is hátrahajló méhem van és szépen befordult a lányom és úgyis maradt!
Szerintem ez nem befolyásolja!
A hátrahajló méh terhesség alatt,a súly miatt,ha jól tudom visszaáll a norm. helyzetbe.Folyamatosan,ahogy kerekedsz.
Nekem ezt mondta a dokim!
Nekem is hátrahajló,befordult a fiam,most a második babámnál még nem,de még van idő!:)
30 hkm
Nekem azt mondta a doki, hogy a hatrahajlo mer normal allapotba kerul terhesseg alatt viszonylag hamar a novekedes miatt, kb a 12. hetig.
Es ezutan mar ugy mukodik mint egy alapban nem hatrahajlo meh.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!