Átlagosan mikor szoktak legkorábban befordulni és mikortól nem fog már befordulni?
Mi a tapasztalat?
Köszönöm
2011. jan. 22. 16:07
1/8 anonim válasza:
Szerintem ez mindenkinél változó, de azt olvastam éppen tegnap, hogy a 32-34. hét között szoktak befordulni. Az én babám, már a 25. hét óta be van fordulva, remélem már úgy is marad :-)
Boldog Babavárást!
31 hkm
2011. jan. 22. 16:53
2/8 anonim válasza:
29 hetesen farfekvesben volt a babam,aztan amikor 36 hetesen megindult a szules a vizsgalatnal az orvos nem a fejet erezte a babanak,henem azt mondta vagy a keze vagy a laba es igaza volt.Ferde fekvesben volt a babam feje a jobb bordaiv alatt volt.Csaszarmetszes lett a vege.
2011. jan. 22. 18:07
3/8 anonim válasza:
Nekem a 32.héten megfordult, de még nem ékelődött be a fejecskéje. Aztán a 36. héten visszafordult, azt hittem megőrülök, marhára fájt, de biztosan nem érezte úgy már jól magát, mert alig két nap múlva ismét megfordult, aztán már a feje is a jó helyre került.
2011. jan. 22. 21:16
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
Nekem 15 hetes kora óta nem mozdult onnan,ahol van! Gyönyörűen keresztben fekszik!
12 hetesen is keresztben volt,csak akkor másik irányban és éreztem,mikor átfordult...azóta semmi!
Jövő héten megyek dokihoz,kíváncsian várjuk a fejleményeket!
29 hetes KM
2011. jan. 22. 21:48
5/8 anonim válasza:
Nekem a 26. héten már befordult, a 30. héten megint faros volt. Most 32 hetes, és a 4D szerint megint be van fordulva. :D Ha szerencsém van, mostmár nem forgolódik annyira, és úgy is marad.
2011. jan. 23. 07:33
6/8 anonim válasza:
Nekem azt mondta a dokim a 30.hét körülig nincs "kóros fekvés", sok helye van, össze-vissza forgolódhat. Nekem a 29.héten koponya végű volt, háta a jobb oldalamnál, majd a 32.héten megfordult és a kis háta balra került (I.koponya tartás). Azóta szurkolok, hogy így maradjon!:)
35+4 hetes km.
2011. jan. 23. 13:35
7/8 anonim válasza:
Szia! A kisfiam (aki már 5 hónapos) sokáig farfdekvésben helyezkedett el. Azt hittem már nem fordul meg.A 35. héten egy este iszonyatos kapálózásra ébredtem,"dolgozott" a kicsikém vagy 1,5 órán keresztül. Azon az estén fordult meg,és úgy is maradt, ügyesen és simán született.
2011. jan. 23. 14:00
8/8 A kérdező kommentje:
Gratulálok,akinek már meg van a szem fénye!!!
Azoknak is akiknek jól fekszik....
Mi még kényelmesen keresztben vagyunk,de kövi hétfőn megyünk orvoshoz és ott meglátjuk mi lesz...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!