Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hármasikrekkel vagyok terhes,...

Hármasikrekkel vagyok terhes, és gondolkozom milyen pelenkát vegyünk majd. Ajánlanátok-e a mosható pelenkát, vagy inkább az eldobhatót?

Figyelt kérdés
Próbáltam utána olvasni, tetszene is a mosható pelenka, de attól tartok, hogy sokkal macerásabb, és így is alig lesz időm bármire, és a mosható több időt is vesz igénybe. Meg azt is olvastam, hogy többször kell cserélni, mint az eldobhatót, ez igaz? Illetve azt se tudom, árban biztosan jobban járnánk-e vele. És egyáltalán melyik a legjobb?
2009. ápr. 17. 11:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

A nő szervezet simán termel elég tejet az ikreknek. Az már más kérdés, hogy hármuknak elég lesz-e, illetve, hogy lesz-e energiád szoptatni, hogyan tudjátok a szoptatási ütemtervet kialakítani.

Mindenesetre állj úgy hozzá, hogy simán menni fog, légy magabiztos!

Ha meg mégsem lesz elég, még mindig igényelhettek anyatejet a tápszer helyett, az legalább ingyen van. Bővebben itt már most utána tudsz érdeklődni, hogy ha szükségetek lesz rá, ne akkor kelljen rohangálni: [link]

De úgy fogd fel, hogy ez egy lehetőség, amivel nem fogsz élni.

2009. ápr. 17. 11:50
 12/14 anonim ***** válasza:
82%
én is diszkont pelust használok..nagyon jó egyszer sem pisilte át ..árban is nagyon jó..100db 3000ft...
2009. ápr. 17. 11:53
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! Persze, pozitívan állok hozzá, hisz az egész terhességhez ez ad erőt, és eddig szerencsére elég jól is bírom.

Igen, én kérdeztem a neveket is. Hát a lánynevek már fixek: Natali, Nikol és Noémi. Fiúnevek is van egy-kettő, de az még mindig nem fix. :D Majd csak sikerül azt is kitalálni. És úgyis lányok lesznek! :D

2009. ápr. 17. 11:56
 14/14 anonim ***** válasza:
74%

Én hármasikres anyuka vagyok, 10 hónaposak a lányaim. Mi tesco-s szines pelust használunk, ami remekül bevált.

Van már babahordozótok? Mi eladnánk Peg Perego Primo Viaggio TRI-FIX hordozónkat , melyek nagyon szépen megvannak kímélve, szinte újszerűek. Mindhárom piros. Jó egészséget neked is és a babáknak is.

2009. jún. 19. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!