Hármasikrekkel vagyok terhes, és gondolkozom milyen pelenkát vegyünk majd. Ajánlanátok-e a mosható pelenkát, vagy inkább az eldobhatót?
A nő szervezet simán termel elég tejet az ikreknek. Az már más kérdés, hogy hármuknak elég lesz-e, illetve, hogy lesz-e energiád szoptatni, hogyan tudjátok a szoptatási ütemtervet kialakítani.
Mindenesetre állj úgy hozzá, hogy simán menni fog, légy magabiztos!
Ha meg mégsem lesz elég, még mindig igényelhettek anyatejet a tápszer helyett, az legalább ingyen van. Bővebben itt már most utána tudsz érdeklődni, hogy ha szükségetek lesz rá, ne akkor kelljen rohangálni: [link]
De úgy fogd fel, hogy ez egy lehetőség, amivel nem fogsz élni.
Köszönöm szépen! Persze, pozitívan állok hozzá, hisz az egész terhességhez ez ad erőt, és eddig szerencsére elég jól is bírom.
Igen, én kérdeztem a neveket is. Hát a lánynevek már fixek: Natali, Nikol és Noémi. Fiúnevek is van egy-kettő, de az még mindig nem fix. :D Majd csak sikerül azt is kitalálni. És úgyis lányok lesznek! :D
Én hármasikres anyuka vagyok, 10 hónaposak a lányaim. Mi tesco-s szines pelust használunk, ami remekül bevált.
Van már babahordozótok? Mi eladnánk Peg Perego Primo Viaggio TRI-FIX hordozónkat , melyek nagyon szépen megvannak kímélve, szinte újszerűek. Mindhárom piros. Jó egészséget neked is és a babáknak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!