Kisfiú mellé kislány tesó szerencsés helyzet?
Sziasztok.
12. heti genetikain a genetikus azt mondta kisfiú lesz a tesó. Alulról làtta a kukijàt elvileg..
A 17. uh-n a dr. viszont mondta, hogy nem lát semmi fiúra utaló jelet, szerinte kislány. Szét volt tarva a lába és több szögből nézte. Mondta, hogy màr ebben a korban látszania kellene valaminek, ha fiú lenne.
Én csalódott vagyok. Úgy éreztem, ha màr fiam van mellé jó lenne egy fiú. Kihívásnak érzem a két nemet. Nehéznek tartom, hogy erős kötelék alakuljon ki köztük.
Azt gondoltam milyen jó lesz, ha motoroznak, fociznak majd együtt.
Nekem csak olyan vegyes páros ismerőseim vannak akik alig beszélnek a tesóikkal és elmondàsuk alapján kb. 10 éves kortól nem is játszottak egymással és van akinek jót tett, hogy utána családja lett és újra egymásra találtak, van aki még jobban eltávolodott.
Nekem lány, páromnak fiú tesója van, amit mindketten hatalmas pozitívumként éltünk meg.
Egyébként abból a szempontból örülök, hogy teljesnem érzem az életem, hogy lehet lányom esetleg és lehet fiam is.
Meg minden lányos dolognak örülök, amit esetleg majd együtt csinálhatunk, azonban még is azt érzem itt nem is én vagyok a lényeg, hanem a gyermekem, akit szerettem volna, hogy igazán jó barátja legyen hosszú távon.
Szívesen fogadok hideget-meleget, véleményt, tapasztalatot.
Természetesen a lényeg legyen egészséges.
Köszönöm. 🙂

3 gyerekem van 2 fiam na ök egymást nyuzzák a Mai napig pedig már nem kisgyerekek , és Van a lányom ö a legfiatalabb de fiatalabb bátyával születése otta jol kijönek védelmezi fiu lányt ha Kell.
nem a nemük határoza Meg mennyire jó viszonyba lesznek egymásal.
Én hugomal nem jöttem ki soha nem IS tartom vele a kapcsolatott.

Én nő vagyok. Van egy nővérem akivel sose voltunk jóba és egy bátyám, akivel együtt motorom.
Sztm a kapcsolatuk nem a nemük miatt lesz jó vagy rossz.

2 évvel fiatalabb öcsém van. Fociztunk, röpiztünk, autóztunk, babáztunk együtt és persze rengeteget verekedtünk. Felnőttként is jóban vagyunk, számíthatunk a másikra. A baráti társaságban van egynemű, kétnemű testvérpár több is. Valahol jóban vannak, valahol utálják egymást.
Ez nem attól függ milyen neműek a gyerekeid. Viszont ha a kislánnyal érezteted a csalódottságod, az biztos hogy féltékenységet és rossz viszonyt fog okozni a gyerekek között.

Nekem 2 bátyám van és imádjuk egymást. Egyébként picit fiúsabb lány is voltam/vagyok a mai napig is, talán éppen ezért. A haverjaik mindig nálunk lógtak, így én is mindig fiúkkal játszottam inkább, máig is jobban szót értek a férfiakkal mint a nőkkel, szerintem.
2 gyerekem van, ők is fiú-lány páros :) 9 a fiam, 5 a lányom. Egyelőre ők is nagyon jó tesók, ragaszkodnak egymáshoz. Remélem, később is így marad, mi megteszünk érte mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!