Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kisfiú mellé kislány tesó...

Kisfiú mellé kislány tesó szerencsés helyzet?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

12. heti genetikain a genetikus azt mondta kisfiú lesz a tesó. Alulról làtta a kukijàt elvileg..

A 17. uh-n a dr. viszont mondta, hogy nem lát semmi fiúra utaló jelet, szerinte kislány. Szét volt tarva a lába és több szögből nézte. Mondta, hogy màr ebben a korban látszania kellene valaminek, ha fiú lenne.

Én csalódott vagyok. Úgy éreztem, ha màr fiam van mellé jó lenne egy fiú. Kihívásnak érzem a két nemet. Nehéznek tartom, hogy erős kötelék alakuljon ki köztük.

Azt gondoltam milyen jó lesz, ha motoroznak, fociznak majd együtt.

Nekem csak olyan vegyes páros ismerőseim vannak akik alig beszélnek a tesóikkal és elmondàsuk alapján kb. 10 éves kortól nem is játszottak egymással és van akinek jót tett, hogy utána családja lett és újra egymásra találtak, van aki még jobban eltávolodott.

Nekem lány, páromnak fiú tesója van, amit mindketten hatalmas pozitívumként éltünk meg.

Egyébként abból a szempontból örülök, hogy teljesnem érzem az életem, hogy lehet lányom esetleg és lehet fiam is.

Meg minden lányos dolognak örülök, amit esetleg majd együtt csinálhatunk, azonban még is azt érzem itt nem is én vagyok a lényeg, hanem a gyermekem, akit szerettem volna, hogy igazán jó barátja legyen hosszú távon.

Szívesen fogadok hideget-meleget, véleményt, tapasztalatot.

Természetesen a lényeg legyen egészséges.

Köszönöm. 🙂

tegnap 22:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
62%
😂😂😂🤦🤦🤦🤦🤦Jèzusom szegèny baba.😱
ma 05:06
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

3 gyerekem van 2 fiam na ök egymást nyuzzák a Mai napig pedig már nem kisgyerekek , és Van a lányom ö a legfiatalabb de fiatalabb bátyával születése otta jol kijönek védelmezi fiu lányt ha Kell.

nem a nemük határoza Meg mennyire jó viszonyba lesznek egymásal.

Én hugomal nem jöttem ki soha nem IS tartom vele a kapcsolatott.

ma 06:30
 13/19 NemFogodKitalálni ***** válasza:
100%
Kérdező: nekem van nővérem is és bátyám is. A nővérekkel utoljára kb 7-8 éve beszéltem (feladtam, meguntam hogy állandóan csak én kerestem, ő nem érdeklődött soha. Akkor sem, amikor én kerestem., a bátyámmal viszont sűrűn tartjuk a kapcsolatot, sok minden megbeszélek vele. És annak ellenére, hogy 300km van köztünk, kb havonta egyszer össze tudunk hozni egy talit. Ennyit erről..
ma 06:51
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Én nő vagyok. Van egy nővérem akivel sose voltunk jóba és egy bátyám, akivel együtt motorom.

Sztm a kapcsolatuk nem a nemük miatt lesz jó vagy rossz.

ma 07:14
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Annó együtt motorozott a 2 lányom és az egyszem fiam. Na jó, a lányok járműve pink volt. :D Focizni is szoktak. És hát igen, pónilovakkal játszani is, de hát valamit valamiért. :) Hidd el, két óvodás kiválóan el tud játszani lányos meg fiús holmikkal is, nem ezen múlik, hogy jó testvérek lesznek-e.
ma 07:52
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a sok baromságot, amit írsz. Nő vagyok, öcsém van, 4 év a korkülönbség, sokszor együtt játszottunk. Aztán együtt tartottunk hazibulikat és együtt mentünk koncertre. Most hogy már gyerekek vannak minden héten találkozunk, megyünk gyerekekkel ide-oda. Én meg olyat ismerek ahol a két lánytestvér nem áll szóba egymással. De azért az egy kicsi merítés, hogy kiket ismerünk, nem ebből kell következtetni. Fiú, lány sokszor ugyanazt játssza, nem kell ennyire nemek szerint elkülöníteni embereket. Amúgy én azt gondoltam minden szülő a vegyespárosnak örül, mert így van fiú és lány is.
ma 07:53
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

2 évvel fiatalabb öcsém van. Fociztunk, röpiztünk, autóztunk, babáztunk együtt és persze rengeteget verekedtünk. Felnőttként is jóban vagyunk, számíthatunk a másikra. A baráti társaságban van egynemű, kétnemű testvérpár több is. Valahol jóban vannak, valahol utálják egymást.

Ez nem attól függ milyen neműek a gyerekeid. Viszont ha a kislánnyal érezteted a csalódottságod, az biztos hogy féltékenységet és rossz viszonyt fog okozni a gyerekek között.

ma 07:54
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem öcsém van, én csajszi vagyok. Nagyon jó kapcsolatunk van, mindenben együtt vagyunk. Akár ha segíteni kell, akár a hülyeségben is. Szerintem ez nevelés kérdése, hogy milyen kapcsolatuk lesz. Én imádom az öcsémet ő is engem. Még ha vannak is összezördülések, de hát két kamasz.
ma 07:55
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 2 bátyám van és imádjuk egymást. Egyébként picit fiúsabb lány is voltam/vagyok a mai napig is, talán éppen ezért. A haverjaik mindig nálunk lógtak, így én is mindig fiúkkal játszottam inkább, máig is jobban szót értek a férfiakkal mint a nőkkel, szerintem.

2 gyerekem van, ők is fiú-lány páros :) 9 a fiam, 5 a lányom. Egyelőre ők is nagyon jó tesók, ragaszkodnak egymáshoz. Remélem, később is így marad, mi megteszünk érte mindent.

ma 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!