13 hetesen 2D ultrahanggal, azt mondták az Istvánban hogy valószínű kislány. Elvileg nunit látott nem kukit. Szerencsére szétterpesztett a babócám. Mennyire hihetem el?
Köszönöm. Mikor megkérdeztem, azt mondta csak akkor mondja hogy ha biztos benne. És a végén mondta, és mutatta is. Hát kíváncsi leszek mi lesz belőle! De a lényeg hogy minden rendben van és egészséges a pici!
Boldog Babavárást!
Nekem a Szent Istvánban a 12. heti genetikai uh-n a doki megmondta az ikreim nemét (egyik kislány, másik kisfiú). Azóta is stimmel a dolog, tehát már ilyen korai terhességnél is pontosan megállapítható.
Boldog babavárást!
28 hetes ikres kismama
Sziasztok. Köszi a választ! Gratula az ikrekhez! :)
Akkor kíváncsi leszek hogy a következő alkalommal mit mondanak! :)
Nekem 18 hetesen kislányt mondtak.
Aztán Amerikába utaztunk és jól bevásároltunk kislánycuccból, kb. 2 éves korig. Nagyon olcsó volt, kár lett volna otthagyni, a minőségről nem is beszélve.
Aztán 36. hetesen fiút mondtak, és kisfiúnk született.
Mit mondhatnék, az a biztos ha már megszületett.
Ja, kórházi szobatársam kisfiút várt, Gábor-t, és kislány lett a baba - azt sem tudták milyen nevet adjanak neki. Csak másnapra találták ki.
:D Reméljük azért még a szülés előtt fogjuk tudni. Persze most még nem biztos, és tényleg az a tuti ha már megszületett.:)
Addig nem is vásárlunk, max semleges színekből, bár még ráér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!