24 éves nő vagyok. Nagyon szeretnék egy kislányt. Az időszakot, hogy kislány gyermekkel legyek terhes ki lehet e valahogyan számolni?
Vannak rá népi praktikák...van aki hisz benne, van aki nem. Ha gondolod egy próbát megér, de azért ne legyél benne nagyon biztos.
A www.ciklus.hu-n van ilyen fiú-lány kalkulátor. Nekem véletlenül bejött, bár csak utólag néztem meg, nem eszerint voltunk együtt :-)
Ha pontosan tudod,hogy mikor van peteérésed,akkor azt a napot ki kell hagynod,és inkább előtte 2-3 nappal kell akcióba lendülni.
Sok sikert.
Mi csak peteérés előtt voltunk együtt, és kislányunk lett. Persze nincs garancia erre, így azért ne éld bele magad, de persze egy próbát megér, és akkor is örülj ha fiad lesz.
Egy két tanács:
A férfiak két féle spermiummal rendelkeznek: az egyik X kromoszómát hordoz, a másik Y-t. A női petesejt mindig X-t tartalmaz. Ha ezt egy X-es spermium termékenyíti meg, akkor XX - tehát kislány lesz a baba. Ha Y-os , akkor XY -tehát fiú. Dr. Shettles szerint az Y-os spermiumok kisebbek, gyengébbek, de gyorsabbak, az X-esek nagyobbak, erősebbek , de lassabbak.
Tehát ha az ovulációkor szeretkezünk, fiú utódra van nagyobb esély a gyorsan úszó hímspermiumok miatt. Ha viszont 3 vagy több nappal az ovulácó előtt tesszük ezt, akkor vszínű kislányunk lesz, mert meg kell várni, míg a petesejt megérik, és erre a hosszabb ideig életképes X -spermiumok alkalmasabbak.
Regisztrálj a ciklus.hu-n, ott is leírnak pár dolgot.
A melegvizes fürdő férfiaknál a lány spermiumoknak kedvez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!