Már nem bírom ezt tovább?
Persze bírni kell, tudom. Most kérem, senki ne jöjjön azzal, hogy tudtad mit vállaltál, erre most nincsen szükségem.
A 8 hónapos kislányom körül, mindent de mindent én csinálok, semmi segítségem sincsen. Úgy érzem, ha most nem tudom legalább egy vagy két órára otthagyni valakinél a gyereket begolyózik.
Apa nem fürdet, nem pelenkáz, semmit nem segít. Reggel mindig én kelek fel a gyerekhez, addig apa kétszer is megfordul álmában. Még szerencse, hogy a baba éjjel alszik.
Mielőtt jönne a kérdés, igen ő is szerette volna a babát, közös döntés. Nem hiszi el mennyire kivagyok már az egész napos gyerekfelügyelettől. Nem igaz, ha elmondom neki, hogy 8 hónapja sehova nem tudtunk elmenni ketten gyerek nélkül mennyire fárasztó.
Még ő van fennakadva azon, hogy szóvá tettem hogy legalább a morzsáit szedje fel maga után, ha már éjjel eszik. Ilyenkor nem is szól hozzám, mint pl ma sem.
Elmentünk 2 hete egy étterembe, még szerencse , hogy kiülős volt. Éppen, hogy kihozták a levest a gyerek rázendített. Fél órát vagy negyven percet kellett tologatni. Én mérgemben inkább kértem csomagolják be az én ételem, a maradék étvágyam is elment.
Nincsen nagyszülői segítség. Már nagyon kivagyok ,azt sem tudom mi zavar jobban, a gyerek körüli monotónia, hogy nem mozdultunk ki még nélküle soha vagy a párom dolgai. Végtelenül trehány, mindent én pakolok utána. Ma is együtt kellett volna menni vásárolni, de amiért szóltam neki, hogy ugyan már takarítsa már fel maga után ha már ennyit takarítok szó nélkül elment vásárolni. Azt sem tudja miket kellene venni. Ennek mindig az a vége, hogy nekem még egyszer el kell menni a boltba. Állandóan azt vágja a fejemhez, mert ő dolgozik. Mondtam, cseréljünk. Visszamegyek dolgozni, lehet a gyerekkel. Kezdem azt érezni, hogy nem fogom sokáig bírni. Nem jutottam el arra a szintre, hogy poharat vágjak a földhöz, de ma már nem kellett hozzá sok. Apuka jön megy napközben én idő az megvan. Nekem meg már két hónapja kellett volna mennem a levéltárba és még most sem jutottam el odáig. Ilyenkor nagyon tudok rá haragudni, mert tudja hogy az én munkámhoz ez kell.
Másoknál hogy mennek a baba körüli dolgok?
Nem lenézés, hanem álláspont, egy bizonyos dolog elhelyezése az Én értékrendemben és a kérdezőében is azonos a meglátásunk.
De ha úgy gondolod, hogy lenézés, végül is az, mert nem tartom elég értékesnek ahhoz, hogy ez legyen a vezérfonal az életemben.
Nekem ez túl primtiv.
Másoknak meg elegendő a boldogsághoz.
Ám legyen.
70
Hagyd már abba ezt az önfényezést, mert egyre szánalmasabb vagy, "kollegina"!
Leírod, hogy "hold-udvar" (sic!), majd magadat többek között "gondolkodó, magasan iskolázott nőként" aposztrofálod, holott általános iskolai hibát vétesz, ami nem elírás, hanem igénytelen berögződés.
Majd a sokadik hozzászólásodban uralod azzal más topicját, hogy magadat, a férjedet meg a szakmát emlegeted. Én elhiszem, hogy ez számodra ekkora csoda.
Ugyanakkor nem rólad van itt szó, hanem a kérdezőről. Úgyhogy én is megkérlek, hogy a sokadik öntömjénezésedet a semmire fejezd be, mert szánalmas és offtopic.
69
Valamint "gondolkodom" és nem gondolkodok.
Nem, te nem esel le lóról, "kollegina". Te egyszerűen csak rém magányos vagy a nyeregben, amióta meghalt a lovad.
Ha pedig privátban váltottatok a kérdezővel már szót, akkor végképp értelmetlen a sokadik hozzászólásban nyilvánosan is magad végtelen okosságát bizonygatni. Csak egyre nevetségesebbé válsz.
Privát üzenet a 71%-os, magát "Melanie77"-ként aposztrofáló "magasan iskolázott" nőnemű lénytől:
"'én is megkérlek"
És TE KI A FAX VAGY ?
És ki a faszt érdekel, hogy egy ilyen nyomorult oldalon mit kérdsz bárkitől is?
Kolléga?
Ennyien végeztek a jogi egyetemene komolyan???"
Az agresszív, vulgáris megnyilvánulástól eltekintve a "mit kérdsz" kifejezésre hívnám fel a figyelmet.
Szép. Éppen erről beszéltem.
71%os felszedtél egy 18 évvel idősebb gazdag Holdudvarhoz közeli ( nem nem Hold-udvar) pasast akitől már a házassága alatt terhes lettél,itt fényezed magad közügyként kezeled hogy mi volt a "puncusoddal"(what???) szülés után, és még te nézel le xy főiskolán végzett embereket??? Te primitív szárnyas te :D végzettség ide vagy oda rengeteg férfi meg ilyen nővel nem állna le mint te....kis holdudvaros puncus :)))))))
Primkóbb tudsz még lenni? Vagy ez is tananyag?
Nem épp egy intelligens nő képzetét kelted ahogy arra már céloztak is.
Utolsó, akkor nem csak én vettem észre :)
Ez a "p....sozás" elkerülte a figyelmem, hol írt ilyet a kis "hold-udvari" szerető?
79
Nincs több kérdésem társadalmi osztály tekintetében (sem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!