Már nem bírom ezt tovább?
Persze bírni kell, tudom. Most kérem, senki ne jöjjön azzal, hogy tudtad mit vállaltál, erre most nincsen szükségem.
A 8 hónapos kislányom körül, mindent de mindent én csinálok, semmi segítségem sincsen. Úgy érzem, ha most nem tudom legalább egy vagy két órára otthagyni valakinél a gyereket begolyózik.
Apa nem fürdet, nem pelenkáz, semmit nem segít. Reggel mindig én kelek fel a gyerekhez, addig apa kétszer is megfordul álmában. Még szerencse, hogy a baba éjjel alszik.
Mielőtt jönne a kérdés, igen ő is szerette volna a babát, közös döntés. Nem hiszi el mennyire kivagyok már az egész napos gyerekfelügyelettől. Nem igaz, ha elmondom neki, hogy 8 hónapja sehova nem tudtunk elmenni ketten gyerek nélkül mennyire fárasztó.
Még ő van fennakadva azon, hogy szóvá tettem hogy legalább a morzsáit szedje fel maga után, ha már éjjel eszik. Ilyenkor nem is szól hozzám, mint pl ma sem.
Elmentünk 2 hete egy étterembe, még szerencse , hogy kiülős volt. Éppen, hogy kihozták a levest a gyerek rázendített. Fél órát vagy negyven percet kellett tologatni. Én mérgemben inkább kértem csomagolják be az én ételem, a maradék étvágyam is elment.
Nincsen nagyszülői segítség. Már nagyon kivagyok ,azt sem tudom mi zavar jobban, a gyerek körüli monotónia, hogy nem mozdultunk ki még nélküle soha vagy a párom dolgai. Végtelenül trehány, mindent én pakolok utána. Ma is együtt kellett volna menni vásárolni, de amiért szóltam neki, hogy ugyan már takarítsa már fel maga után ha már ennyit takarítok szó nélkül elment vásárolni. Azt sem tudja miket kellene venni. Ennek mindig az a vége, hogy nekem még egyszer el kell menni a boltba. Állandóan azt vágja a fejemhez, mert ő dolgozik. Mondtam, cseréljünk. Visszamegyek dolgozni, lehet a gyerekkel. Kezdem azt érezni, hogy nem fogom sokáig bírni. Nem jutottam el arra a szintre, hogy poharat vágjak a földhöz, de ma már nem kellett hozzá sok. Apuka jön megy napközben én idő az megvan. Nekem meg már két hónapja kellett volna mennem a levéltárba és még most sem jutottam el odáig. Ilyenkor nagyon tudok rá haragudni, mert tudja hogy az én munkámhoz ez kell.
Másoknál hogy mennek a baba körüli dolgok?
Hölgyeim!
Maguk nagyon eltévelyedtek!
4 gyerekes apuka vagyok!
Nincs több hozzászólásom!
LÁSZLÓ-DIÓSDRÓL
Én is ezen vaciláltam, de az Iphone X nekem nem jön be hiányzik a főgomb és nem is túl nagy a monitor.
A Galaxy s9 +nézetegem az is 200 körül van de nagyon tetszik és gyönyörű.
Az Iphone ról annyit hogy nekem most 7plus van, és mindig Iphone volt és most az enyém kb 2,5-3 éves? és annyira rossz, hogy a google keresésnél kihagy betűket, nem írja be, a telefon kamera absz bedöglött, csak feketeséget mutat semmi mást, nagyon lassú lett.
Csalódtam az Iphone-ban pedig sosem sajnáltam rá a pénzt.
A zenefeltötések absz korlátozottak, ITunes storeból vagy megveszed vagy Youtube - hallgatsz és merül az aksi- vagy Spotify ami havi 5 euró minimum.
Szóval én most váltanék egy Samsung G S9+-ra.
Egy másik hozzászólásban néhány tyúk nekem is és ezért lettem 13 % sorry...
Nem tudok szó nélkül elmenni amelett, hogy micsoda boszorkányüldözés folyik itt. Arctalanul, névtelenül ócsárolják egymást nők?, miközben az idő hasznosabb tevékenységre is fordítható főleg családanyák esetében.
Én úgy gondolom a kedves kérdező jómódú, művelt, iskolázott hölgy aki kizökkent az eddig megszokott komfortzónájávól ahogy a párja is. Sajnos Hölgyem, nem volt jó ötlet ilyen intim privát témában a nagy magyar átlag véleményét kikérni. Eme fórum nem erre való. Férfiak amúgy az utódvállást, és az apró csecsemő körüli teendőket máshogy látják, élik meg mint a női nem.
A válaszadó hölgy is jómódú, iskolázott. Ami itt a vérre menő vita alapja és semmi más! Valamint hogy a hölgyek majdnem generációval idősebb párja valószínűleg belejátszik eme jólétbe. Én férfiként így látom. Elküldenni valakit a faxba- az egy teljesen átlagos dolog nap mint nap a dugóban ezt gyakorolom. De órákon át mocskolni, gyalázni valakit, az beteg dolog itt az internet sűrűjében.
És igenis jogom van férfiként, megfigyelőként feltenni a kérdést, hogy egy anyuka a szeptemberi sulikezdés előtt miért a billentyűket nyomogatja és követ salemi boszorkányüldést az egyik legkevésbé egészséges netes fórumon. De ha átkozza hát, tegye, de Engem nem merészeljen vagy ha igen, tegye meg nyilvánosan, állok a rendelkezésére. Meglátjuk akkor mekkora szája lesz a 'hölgyeknek". Ha eddig még nem szüntették be ezt az oldalt, szerintem lassan ideje lenne.
A másik, hogy ugye nem gondolták- egy email-címet létrehozni 20 perc visszaigazolással. Ide bejelentkezni másik néven újabb 20 percébe tellne. Hozzászólni hány órán át nem is lehet új regisztrálónak?! Na gondolkodjanak már egy kicsit mielőtt engem is mindenféle mocsoknak neveznek újfent.
Kedves Kérdező!
Próbálja meg a Realitások világában megoldani a problémát ide hiába jön, ez a 'dark-net" mocsár....
LÁSZLÓ-DIÓSDRÓL
Jól van 71%os a dolog ott bukott el hogy az első hsz-eid ezen a nicken még más stílusban íródtak. Most már hirtelen kifinomult férfi vagy, aki mit ad Isten pont a "a válaszadó hölgyet" emeli ki és védi meg. Hahaha
Mennyire kell nyomorultnak lenni, hogy önmagadat védd meg egy magadat más embernek kiadva??? Látszik hogy mekkora senki vagy aki egy gyk szintű oldalon keres önigazolást és vár visszacsatolást, miközben skrizofén játszmákat űz. Buta tyúk.
"Elküldenni valakit a faxba- az egy teljesen átlagos dolog nap mint nap"
Hát az ilyen "magasan kvalifikált észlenyeknél" el is hiszem :))))
T voltam :)))
Hányszor tünsz még el "örökre" te ostobenkó??? :)
Nem M nem egyenlő T.
Én elhiszem hogy tőled nem áll messze a skrizofénia sem a dedós magaddal beszélgetés, de próbáld már meg feldolgozni hogy nem mindenki ekkora nimand lúzer mint te!
De miért nem irsz ránk?
102 és ez a hsz.
Mi az, kellemetlen lenne szembesülni a valósággal, hogy az egyetlen skrizo itt te vagy, Melanika? :)))) Aki " véletlenül" az IT kategóriából tévedt ide.
Szánalmas tyúk. Milyen rossz lehet ennyire magányosan. Ennyi energiát beletenni abba hogy nekünk visszavágj, névtelen arctalan fórumozóknak. Bújj el cicuka :)))
Kedves László Diósdról!
Nem tudok elmenni az mellett a mondatod mellet, hogy ha valakinek idősebb a párja, belejátszik a jólétbe. Az igaz, mivel az én és egyik válaszadó párja közt tizenéves korkülönbség van. Viszont amit elértem az életben magam értem nulla szülői támogatással, mert 18 éves korom óta levették a szüleim a kezüket rólam. Nekik ugyanis nem érték a tanulás és a diplomaszerzés.
103
Gyakoroljuk együtt: NŐ.
Ne féljünk a szótól: NŐ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!