Ugy érzem nem bírom tovább. Mas is volt így? Valami baj van?
Pedig tényleg át kellett volna gondolni ezt a gyerekvállalást. Nem lehetett egy márka harmonikus kapcsolat, ha gyerekek 2 hónapos korában szét mentetek.
Igazából nem tudom milyen választ vársz. Ez egy ilyen időszak, majd nőnek és nem kész ilyen jellegű gondod velük.
Figyu..kb masfel eves koruktol lesz konnyebb, a java meg hatravan. Kicsit orulj h anyukad segit ugyanis egyedul lenne csak igazan pokoli.
Ne "rohanj haza" ha sirnak a babakocsiban! Legyetek kint minel tobbet. Jobb idoben tudod oket szabadban etetni, pelenkazni is. En egesz nap kint voltam vele. Vihetsz takarot, rendszeresithetsz kinti jatszoszonyeget is. Nem kell megijedni egy kis sirastol, minden baba sir neha, majd abbahagyjak. En tavaly delelottonkent letaboroztam a kornyekunkon levo szep kis jatszoteren, es orakig, volt hogy delutankg ott voltunk. Persze ez nyaron volt, de nemsokara jonnek a melegebb tavaszi napok, azokat is ki lehet hasznalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!