1 eves baba allando figyelmet szeretne, mar lassan nem birom tovabb. Mit tegyek?
Én is ezt akartam kérdezni: mikor mentek ki???
Ha egész nap otthon vagytok ketten, az már kevés lehet neki. Kell a levegő, kell a helyváltoztatás, az inger, és most már egyre inkánn a többi gyerek! El kéne járni játszótérre, baba-mamás foglalkozásokra. Ingerszegénynek tűnnek a hétköznapjaitok.
12 hós kisfiú anyukája
Nekem is ugyanilyen volt minden a lányommal, ahogy leírtad, magunkra ismertem. :)
Pont ilyen idős korában volt nálunk is az, hogy semmit nem tudtam csinálni, belém csimpaszkodott és húzta le rólam a nadrágot, hogy vegyem fel, majd tegyem le, megint fel és nyafogott és nyafogott. Nos, ez is lecsengett róla szerencsére, mint ahogy írtad a többi nehézség kapcsán is. Most lesz 20 hónapos. Ha bármit csinálok gyönyörűen eljátszik a játékaival (persze mindent kihoz mellém), vagy kipakol a szekrényekből. Nagy a káosz utána, de legalább elvan! :) Úgyhogy kitartást, ennek is vége lesz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!