Kislányom 8 hetes, kisebb megszakításokkal napi kb 5 órát cicizik az evéseken kívül. Így nagyon nehéz programot csinálni, de még főzni, mosni is. Ti mivel kötöttétek le a baba figyelmét ilyen idős korában?
Az én fiam is ezt játszotta, nálunk abba kellett hagyjam a szoptatást, mert úgy kisebesedett a mellbimbóm még védővel is, h vért ivott a gyerek. Cumit próbáltam, nem fogadta el. Nálunk túl kellett élni ezt a korszakot. Ja, az ágy felett lévő zenélő-forgóval elvolt 5-5 percet.
Most várom a következőt, ha van vkinek használható ötlete, akkor engem is érdekel...
Az én lányom állandóan sírt, ha nem volt cicin. Nem tudtam tőle csinálni semmit! Túl kell élni! Mi nem voltunk szerencsések, volt hogy egész nap alig aludt 20 percet, azt is csak kézben mert letenni sem lehetett. A forgó is csak pár percre kötötte le azután megint sírt. Ráadásul hasfájós is volt.
Ma már 10 hónapos vidám izgő-mozgó baba. Ahogy telik az idő, egyre jobban érdekli a világ és már nem fog annyit sírni.
Őt csak a cicizés nyugtatta meg, semmi más, három álló hónapon keresztül. Ki is áztatta rendesen. De megedződött. Aztán megszűnt a hasfájás és nem sírt annyit.
Nem tudsz mást tenni, mondókázás, éneklés, simogatás és cici.
A kérdező vagyok. Ne gondoljátok hogy az a bajom nincs kedvem vele foglalkozni. Én is használok játszószőnyeget, hintát, babakocsizást, a pelenkázón 30 perceket beszélek hozzá, de mikor fáradni kezd a világ legérdekesebb dolga sem köti le. Akkor kéri nyugtatónak a cicit-képes a karomon is beszívni a bőrt, annyira keresi. Ez független az evésektől. Este kap csak pótlást, utána is keresi a cicit, tehát nem éhes és szépen gyarapodik is. Ha nem kapja meg, tombol:) Legalább 10 fajta cumink van, öklendezik mindegyiktől.
Ma érdekes dolog történt, megint fáradtság-cicizés, majd egyszer csak kiköpte és sírni keudett. Letettem a kiságyba hátha ráunt a cicire (végre:)), ott még jobban sírt. Kivettem és fél perc alatt elaludt a kezemben. Nagyon szívesen nyugtatnám, altatnám cicizés nélkül, de akkor nagyon keservesen sír. Ha a szájába kapja rögtön megnyugszik.
Mivel próbálkozzam mikor látom hogy fáradt és azért sír nem pedig unalomból. Lehet hogy ő is olyan baba aki álomba sírja magát?
Mindenesetre azt kerdezted, mivel tudnad elfoglalni... Ezek szerint mindent probalsz amit lehet, kitartas! Kar, h a cumi nem valt be. Az en babam is "kiejti" a cumit, mert ugy csinalja, ahogy a cicibol szopozik. Konkretan tartani kell
, viszont megnyugtatja es elalszik, szoval nekem megeri a par perc tartogazas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!