Anyukák nektek a második/többedik baba kisebb vagy nagyobb lett az elsőnél (kg, cm)? Mennyire igaz hogy a 2. baba nagyobb lesz mint az első?
1.3650
2.3860
3.4180g a centi mindenkinek 53 volt.
Nemrég olvastam azt hiszem az Anyák Lapjában pont,hogy ÁTLAGBAN a 2.-at könnyebb megszülni,és az első második gyerek között 100g differencia van.
Nálunk bejött, kislányom pontosan 3kg-mal,kisfiam 3090g-mal jött a világra,és tényleg könnyebb volt a 2. szülés!
1.gyerek közepes szüléssel 3650g és 52 cm
2.gyerek nagyon nehéz szüléssel 3800g és 52 cm
3gyerek jelenleg pocakban...
üdv 36+4 hkm.
Első 3300 gramm 56 centi, 9 óra volt a vajúdás+szülés.
Második babám lepényprobléma miatt nem hízott a végén, így 2540 grammal született és 52 centivel 1 óra alatt! Rapid szülés volt, a fájások megindulásától, a születésig volt 1 óra. Én sem hittem el, de borzasttó intenzív fájásaim voltak, szinte 1 percesek az elejétől. Nagyon durva volt.
Mindkét lányom 34 centi fejkörfogattal a 38+5-ik napon született. Az elsőnél kellett kicsit vágni, a másodiknál semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!