Szerintetek érdemes egy olyan tesókocsit venni, amit már nem gyártanak és csak használtan lehet találni kisebb-nagyobb hibákkal, és még úgyis relatíve drágán?
Bébé confort Twin club?
Biztos lehetsz benne, hogy ez még 5-6 évesen is strapabíróbb, mint némelyik mostanában gyártott lengyel gagyi :(
Ha a bébé confort twin clubra gondolsz....én erősen lebeszélnélek róla hacsak nem valaki ismerős kocsija...én az első 2 gyerekemnél beleszerettem (kis korkülönbség) már akkor is használtan vettek ez 4 éve volt...
most egy éve ismét kellett volna de nagyon megszívtam vele amik keringenek a teszen vaterán, a váz maga már megereszkedik emiatt a hátsó rugózás állító résznek már semmi jelentősége, akkor eltörik szépen a kupola merevítése vagy kiszakad belőle a nejlon a kukucskálónál...
nincs meg az ülés karfája...törött az ülés...szóval jól meg kell nézni, ki kell próbálni. Volt olyan hibás kocsi amit 2szer is láttam fent megvette vki és egy hét múlva már adta is el.
Ha tesókocsinak veszed akkor még arra is figyelni kell hogy twin nevű üléssel nem érdemes megvenni mert az kicsi már egy 1 év körülinek is!!! Opera üléssel érdemes venni, de annál is nagyon megkérdezni, nincs e eltörve az ülés dőlését állító résznél.
És valóban elég drága..
Mikor még egy 4-5 éve vettem használtan az akkor is már 3-4 éves babakocsit, akkor 45 ezer körül vettem és az eredeti tulaj a brendonos számláját mutatta hogy 150 ezer körül volt...
Igen sajnos ( a második vagyok) nagyon félő hogy nem sok van belőle az országban és tényleg agyonhasználtak :(( Főleg ugye mivel 2 gyereket kell kibírjon az a váz..nem hiszem hogy 6-8-10 éveket kibírna :(
Én is sajnáltam amúgy mert tényleg rendkívül jó találmány és jó fejlesztés volt a kis korkülönbséges gyerekeknek, ez hogy egyessé alakítható és fellépő is van rajta.
Nem is értem miért nem gyártják már :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!