Hány számmal nagyobb téli kabátot/overált érdemes venni másfél évesnek?
Figyelt kérdés
Most 80-86-os ruhákat hord. Decemberben lesz másfél éves. Lány.2011. okt. 19. 11:04
1/1 anonim válasza:
Erre nem lehet rendesen válaszolni. Az én lányom kb. 90 cmes, mégis 92 es kabátot vettem neki, egész télen jó lesz rá, akkora. Gyártó/márka függő a méretezés, ezért inkább mérj, mint a számokra hagyatkozz. Általánosságban én azt mondom, hogy overálból akár két számmal nagyobbat is vehetsz (de egy számmal nagyobbat tutira), ha annak alját fel lehet hajtani és úgy is hordható. Sok ilyen overál van, ami a gyerekkel együtt növekszik:) Így nagy eséllyel még egy telet is kihúz veletek! (ez tapasztalatból írom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!