Télre mekkora overált érdemes venni? Elég 2számmal nagyobb a mostani méretnél?
Igen, elég. Attól függ, hogy a mostanit kezdi, vagy végénél jár.
Mert nálunk 74 végénél jár a kisfiam, néha 80, azért 86-ost fogok neki venni. Nehogy úgy járjak, hogy kinövi a 80-ast.
A 2 számmal nagyobb nagyon nagy lenne a lányomra. Ő most 80-ast hord, 86-os overallt fogunk neki venni. Nézegettem a 92-eseket is, de azok még nagyon nagyok rá.
Tavaly mikor született, akkor két számmal nagyobb volt neki az overall, de akkor még jó volt az is, mert csak beletettem és legalább nem lógott ki keze-lába, de ekkor még csak feküdt ugye. De most már megy, zavarná őt, ha lógna rajta a ruha és nem tudna benne értelmesen mozogni.
Hát az én kislányom 68cm, elkezdte a 74-es ruhákat hordani, de overálból is csak 74-est veszek, mert a nagyon nagyban eltűnik, akár a fiam, mert másra hallgattam és 2 számmal nagyobbat vettem. Használtan veszem az újszerűt a teszveszen, 2.500ft volt, ha a tél derekán kinőné, akkor kap nagyobbat.
A 68cm -es baba egy 80-as ruhában eltűnik, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!