Érdemes a meglévő babakocsi mellé venni egy sport babakocsit 13 ezerért csak azért, hogy könnyebben cipeljük, ha elmegyünk valahova, később pedig ha már nagyobb a lányom, de még kocsizik néha, arra az időszakra?
Szerintem érdemes, habár attól is függ, hogy fogtok közlekedni. Én mindenhová gyalog megyek, kisvárosban lakunk, könnyen elérhető minden, alig vártam, hogy áttehessem a babát a sportkocsiba, könnyebb és egyszerűbb vele, mint a naggyal. Egy ismerősöm meg mindig biciklivel vitte a gyereket ülésben, nem használta a sportkocsijukat.
Nekem nagyon megkönnyíti az életemet.
Szerintem érdemes.
Mi a nagy babakocsit kb 8-10 hónapos korig használtuk, utána meg még egy évig a kis esernyőkocsit.
ezeket a kocsikat még nem is használhatjátok, attól, hogy dönthető nem a babádnak való. nem is teljesen dönthető, azért van ez a funkció ha elaludna, kényelmesebb legyen neki.
szerintem nem érdemes most megvenned. idén nem használnátok. télen nem igen lehet ezeket a hóban tolni.
tavasszal még bőven ráérsz venni és akkor már pontosan látod mi az igénye.
én fiam pl. 1 éves nem aludt el babakocsiban, így nekünk nem is az számított, hogy dönthető-e, de ez csak egy példa, még millió egy dologra kell figyelni.
jövőre is lesznek akciók, sőt! én kora tavasszal 10.000.-ért vettem az esernyős kocsinkat, most 17.000.- :)
Ha nem a pici esernyőkocsira gondolsz, az sem lesz sokkal könnyebb ám!
Mi az első többfunkciós babakocsit a fiam egy éves koráig használtuk,utána jött egy stabilabb sportkocsi, de őszintén, amennyivel könnyebb a kocsi, annyival nehezebb a gyerek, szóval súlyban ugyanott vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!