Anyukák nektek a második/többedik baba kisebb vagy nagyobb lett az elsőnél (kg, cm)? Mennyire igaz hogy a 2. baba nagyobb lesz mint az első?
Figyelt kérdés
2012. júl. 17. 19:11
11/12 anonim válasza:
1. fiam: 3550 gr, 53 cm, 36-os fejkörfogat, 6 órás szülés
2. fiam: 3700 gr, 52 cm, 36-os fejkörfogat, 12 órás szülés
12/12 anonim válasza:
Szia! Az első lányom 3800gr volt, és 10 órán át vajúdtam vele, 55 centi volt. Második lányom 3700gr, 54 centi volt, és 4 és fél óra alatt megszültem, sokkal nagyobb fájdalommal, sokkal gyorsabban. De azt hozzá kell tennem, hogy az elsővel végig szedtem az Elevit vitamint, és úgy lett 3800gr, míg a másodikkal nem szedtem semmit, úgy lett 3700gr. Azt mondják, a vitamin meglöki a súlyt. Így ha szedtem volna a másodikkal is, végig, valószínűleg nagyobb gyermekem lett volna, mint az első...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!