6 hós babámat hogyan szoktassam rá az ujjára inkább a cumi helyett? Cumi fóbiámmal nem bírom már tovább.
Tudom, hogy a babáknak 1 éves korukig kb. kell, hogy le tudják vezetni a szopi ingert, nyugtatásképp cumival vagy az ujjukkal.
Lánykám eleinte ujjszopizott, de leszoktattam a cumi javára. Most cumizik, de nem bírom már idegekkel.
Attól félek lenyeli.
Éjszaka emiatt többször kelek hozzá, holott ő alszik, hoy megnézzem, szegényt megrázom picit, hogy él-e még.
Nappal le sem veszem róla a szemem, többször hirtelen rákiáltottam, hogy hééé, mert azt hittem, lenyeli.
mindig féltem ezektől a dolgoktól, de most szerintem túlzásba vittem.
mit tegyek? éjjel vagy 10x megyek be hozzá, a férjem azt mondja, hogy beteges.
viszont a babám szeret cumizni
akkor legyen inkább az ujja, azzal nem tud megfulladni, majd leszoktatom, ha, nagyobb lesz.
vagy ha csak simán elvenném a cumit, akkor meg sírni fog, ugye?
nem tudom mit tegyek
Akkora cumit vegyél neki, amit nem tud bekapni.
Az én 6 hónapos lányom is szeret cumizni, azzal is alszik, ha kiesik a szájából egyedül vissza tudja tenni. Ha nem a jó végét kapja be, addig forgatja, míg nem sikerül. Soha meg sem fordult még a fejemben, hogy meg tudna fulladni a cumitól.
Bezzeg ha az ujját gyömöszöli a szájába, nem egyszer kezdett már öklendezni, mert az ujjait viszont képes a torkáig benyomni. Én jobban félnék az ujj szopás miatti hánytatástól...
na szóval, mondjuk voltam orvosnál és nem segített, akkor?
a szilárd tápláléktól nem félek, én csak a kisebb tárgyaktól félek, cumi, gyűrű, legó stb.
nekem egyszer megakadt a torkomon egy gyűrű... :) 1,5 éves voltam azt hiszem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!