Hogyan szoktassam le 2 éves babámat a cumi szétrágásáról?
Ne vegyél neki újat. Add oda a szájába a szétrágottat, és hidd el, hogy úgy már nem fog neki kelleni.
Szomszédasszony kisfia így szokott le 2 évesen a cumizásról. :)
Nem lehet, hogy jönnek a fogai, és azért csinálja?
Kisfiam a csőrösét rágta szét, teljesen. Jön a szemfoga. :( Úgyhogy merev fejű csőröst vettem neki, igaz, hogy ezzel nem teljesen elégedett, de akkor sem vagyok hajlandó kétnaponta új csőrös poharat venni neki.
Hááát, akkor csak azt tudom mondani, hogy kitartás. El fog múlni biztos hamarosan.
Ez olyan megmagyarázhatatlan dolog egyébként... első két fogat szinte észre sem vettük, hogy kijött, a többit óriási hasmenés előzte meg, a rágóknál is csak nyüszögött, most meg a szemfogaknál mindent tuszkol a szájába, ezért volt a csőrös szétrágása is.
A babák folyamatosan változnak, az enyémen is ezt tapasztalom. Biztos ezek most jobban megviselik szegényt. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!