Ugy érzem nem bírom tovább. Mas is volt így? Valami baj van?
Én nem tudok még csak beleképzelni se a helyzetedbe.Egy 5 hósom van, el nem tudom képzelni mit csinálnék teljesen egyedül(lelkileg épp mélyponton) 2 ilyen eleven gyerekkel mint a sajátom.Örülök, ha sikerül egy ebédet össze hoznom vagy betenni egy mosást állandóan vele kell lenni, mert már forog és pillanatok alatt a szoba egyik végéből a másikba megy:D 2x ilyen gyerkőc???:D Káosz.
Amit sokan írtak. Örülj, hogy anyukádék segítenek és próbálj pozitívan nézni előre.Pár év múlva már tudnak beszélni, sok mindent megértenek nyilván akkor is nehéz lesz 2 gyerkőccel, de már majd jobban le tudod őket kötni.Kitartás. Szerintem amúgy biztos jól csinálod csak fáradt vagy és szomorú.
Nyugi, ez még semmi. Majd 2 évesen, mikor a dackorszak egyszerre tombol a kettőnél, na ha AZT túléled, akkor szuper! :D
Nekem segít a férjem mindenben, de akkor azt hittük már, hogy előbb-utóbb agyvérzést kapunk.
kEtten nyávogtak, sírtak, ordítottak, verték magukat a földhöz. Ha épp az egyiküknek jó volt a sétaútvonal, a ruha, a játék, akkor tuti, hogy a másik sikított meg vergődött...
Mikor már nagyon besokalltam tőlük, biztonságba helyeztem őket, én meg kimentem az erkélyre, és üvöltöttem pár nagyot :)
Aztán 4-5 éves kortól verekednek. Folyamatosan. Szeretik egymást, és bármikor megvédik a másikat, de az együttjátszás 95%-ból hiszti, vita és összeugrás lesz.
Ez is idegőrlő, de megmondom nekik, hogy vagy villámgyorsan eldöntik, vagy egyik megy egyik szobába, másik a másikba és x ideig nincs közös játék. Ezt alkalmaztam párszor, így tdják, hogy nem viccelek.
Most 8 évesek, épp nyugi van köztük pár hónapja, de vszeg átmeneti dolog :D
Szóval nyugi, minden életkorszakban lesz valami, de túlélhető.
Folyt:
Ismerőséknél is vannak ikrek, na ott a már 21 éves srácok verekedtek össze valami lányon.
Mindkettőnek bejött, a csaj rájuk bízta a dolgot, azok meg a sebészeten kötöttek ki, úgy egymásnak mentek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!