Ki hogy van ma? Hogy telt a napotok? Nagyon fáradtak vagytok? Csinált valami extrát a baba?
Ági vagyok, nálunk csak 8 és fél év a korkülönbség, de megy az acsarkodás, hisztizés, féltékenység.
A nagy inkább nyúzni szereti, mint játszani vele azonkívül még annyira gyerek a 10 évesem, hogy minden rosszaságot direkt megtanít neki. Ilyen pl. az orrtúrás, meg feláll az asztalra a kicsi meg egyből leutánozza.
Megtanította kapcsolgatni a lámpákat...
Azért ha van kedve leül vele autózni, vagy labdázni, de inkább kidobósozik vele, aztán a kicsim is nekünk dobja a labdát és nem szépen játszik.
A kicsi folyamatosan verekszik mert Márk hagyja neki.:(
Márk fetreng a földön a kicsi meg uggrál a hasán.
Közben a visítozás meg ordítás.
Egész nap ez van, miután a nagy délbe hazajön a suliból.
Sokszor rossz is hallgatni őket. De általában ők élvezik.
Tettem fel 3 új képet Alexiről, hogy mekkora csibész...
Az asztalterítőt lekapta Márk szülinapján...
Sziasztok lányok! Nagyon jó olvasni titeket!!! Kata! Igen, azóta is csak hajnali 5-kor kel, így már naaagyon jó! Szopizik aztán visszaalszik. 6-ig még én is szunyókálok, aztán keltem a Rolit, mert ő vidéken tanul :(
Ági tüneményesek a gyerekeid! Nagyon jók a képek!! Kata! Az iwiw-es képek is nagyon szuperek! Nagyon szép a kisfiad! Kati! Az én nagy fiam a 17 éves. Amikor kiderült, hogy megint babát várok, nem volt feldobva, főleg, hogy anyós is baromságokkal tömte a fejét... Na, de mióta Réka megszületett, 180 fokos a fordulat! imádja a picit, puszilgatja, dögönyözi, dobálja :) Igaz, azt ő se szereti, ha a kicsi az ő szobájában pakol. :D Balázs 12 éves, na ő tényleg nyaggatja sokszor a picurt..egy ideig szépen játszik vele, aztán mindig nyávogás a vége, mert "csakazértis" elveszi a játékát, nyúzza, amikor amaz nem akarja stb. Szerencsére azért tud vele rendesen is játszani :))) Az az igazság, hogy ekkora családban igazán sosincs teljes csend, csak amikor mindenki alszik. Nekem már most a téli szünet után furcsa is volt délelőttönként, hogy csak ketten voltunk itthon..túl nagy volt a csend, szinte nyomasztott. Azt szeretem, amikor zajlik az élet :)))) Kati! Hogy van a kisfiad?
szia Zsuzsa.mi direkt akartuk a manót.kicsit féltem,hogy mijen lesz 16 év után ujra babázni,de nem bántam meg.imádom minden percét.és teljesen más mint annó 16 éve.és ez látszik is kis srácon,a nyugalom szigete.köszi kicsit jobban van.nem hány,nem lázas,hasmenése és fájdalma az van.már alszik a saját ágyába is.eddig csak a karomba aludt.így ma remélem én is alszok egy kicsit mert 3 napja nem nagyon alszok.kicsit összevesztem ma a háziorvossal mert kértem székletminta vizsgálatot és nem adott,azt mondta minek,mire kész lesz Tamás már jól lesz.és mit érünk egy papírral,hogy mi volt baja.jaj.olyan idióták.azért csak tudnám mégis miért van vér a székletébe.nem?na mindegy.sziasztok jó éjszakát minden picurnak és anyukának.reggel tal.
üdv
Kati
Sziasztok!
Ági! Nagyon vagány a kisfiad a terítővel. Na meg ilyen idősen bömössel jár, komoly!:)
Kati!
örülök, hogy kicsit jobban van Tamás, remélem ma reggelre még jobb a helyzet. Hát, én lehet lecserélném azt az orvost. Aki a gyerekem egészségével játszik csak, mert lusta csináltatni egy székletvizsgálatot az elmehet a p@csába!!!
Zsuzsa! Így ismeretlenül, képek alapján én azt mondom, hogy Réka koronázza meg a családot nálatok! Olyan igazi kis huncut tekintetű tüneményes kiscsajszi!
Most elbizonytalanítottatok a kistesót illetően. Mi lesz, ha Zsombor is féltékeny lesz, meg piszkálja, húzza-nyúzza majd a kicsit? Mi pont azért akarjuk sokára a második babát, hogy az ilyet megelőzzük.Na meg ameddig meg nem oldódik a körülöttünk lévő ház-mizéria, addig semmiképpen nem szeretnénk.
Lányok! Nagy pelenka-gondban vagyok!
Eddig Pampers Sleep&play-t használtunk. Szerintem hamar büdössé válik, holott még alig van benne pisi. Ajánlották a Tesco-st. vettem a zöldből egy 54 db-ost. Hát, nem is tudom, nekem annyira nem jön be. Eddig ezt a 2 fajtát vettem csak. A Pampers kék milyen? Vagy ti milyet használtok?
Ági vok,
Mi a Pampers kéket használjuk.
Szeretem. A Sleep & Play kb 2 órát bír ki.
A tesco-s szíes régen jó volt, most ennek a zöldnek már nem gumis a dereka. Még nem vettem, de fogtam a kezemben egyébként nagyon hasonlít a kék Pampers-re.
A Pampers egy kicsit puhább tapintású szerintem.
Mást én sem használtam.
Annyira csibész fejeket tud vágni Alexi, ezt akartam megmutatni a képekkel. Ő tekerte magára a terítőt. :)
Igen a bömbike... 1 szülinapjára kapta.
Apja BMW mániás...
Szuper gép egyébként, meg nem utolsó sorban mi áruljuk. :) Jobb mint bármelyik kisautó (ez itt a reklám helye) mert gumi a kereke és hangtalanul, karcolás mentesen száguldozik a parkettán.
Kati vagyok.
Pampers activot használok,az a kék.nagyon jol bevált.a másik amit te is használsz,na ez semmit se bír,2 órát vagy még annyit sem.viszont a tescós lila az nagyon jó.mi azt szoktunk még venni.kicsit esetlenke,nem olyan puha mint a pampers,de jó a nedvszívója.
igen már sokkal jobban vagyunk.most gyógyítom a popiját.elég csúnya neki.viszont fürödni nem akar.üvölt a vízbe,percig nem volt hűtőfürdözve se.ha hideget teszek még hozzá az se jó,ha meleget az se.ki kell venni.szerintetek?
A terítős kép tényleg nagyon jó,és nagyon szépek a fiaid.
Mitől csúny a popija?
Én Sudocreme-et használok meg hintőport csak.
Ezeket próbáld. Éjszakára porozom.
Köszke, hogy tetszenek a fiaim. :)
Egyébként a lila pelus helyett van a zöld. A lila megszűnt. Ez az új drágább, kevesebb van a csomagban és nem gumis derekú.
Ági
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!