Ki hogy van ma? Hogy telt a napotok? Nagyon fáradtak vagytok? Csinált valami extrát a baba?
Én Miskolc környékén lakom. Egy országos médiavállalat miskolci kirendeltségének print részlegét vezetgettem.Én voltam az, aki túl kicsi volt ahhoz, hogy fentről ne b@szogassák, de túl nagy ahhoz, hogy a "lentiek" hibáiért ne én feleljek:)
De imádtam nagyon-nagyon.Mindig próbáltam úgy csinálni a dolgokat, hogy simán menjen minden és ne kelljen szívnom nekem sem és az embereimnek sem.Nekem kellenek a kihívások, na itt volt bőven.
Emellett volt 2-3 kolléganőm, akikkel nagyon jóban voltam, velük most is tartom a kapcsolatot és sokszor még mindig segítek nekik, hogy mit hogy jó csinálni.
Egyedül biztos megbolondultam volna.
A házas életünk sem lenne sehol, ha a nagyobbik gyerkőc nekem itt 11-ig tévézgetne. :)
Képzeljétek!
Pénteken végre elutazunk, felhalmozódott üdülési csekkből. Alsópáhok Kolping Hotel. Ez Magyarország legjobb bababarát szállodája.
2 éve voltunk utoljára pihizni mikor a picikém még a pocimban volt. Rámfér a kikapcsolódás.
Azonkívül egy családdal megyünk, a legjobb barátaink, nekik 2 kislányuk van. Mind a kettő egy-egy évvel idősebb a fiaimnál. Szóval nagy családi-baráti banzáj lesz. :D (Ők lesznek az Alexi keresztszülei, ha tavasszal sikerülne összehozni egy keresztelőt.)
Ti mit csináltok hétvégén?
Nekem az is kikapcsolódás ha olykor átnézünk anyósomékhoz. Vagy elmegyünk bevásárolni.:)
Üdv, Ági
Szia!
Az utolsó mondatodat, mint ha én írtam volna.:D:D:D
Alig várom, hogy menni kelljen az Auchan-ba:D:D:D
Az meg külön jó, mikor anyósékhoz megyünk, bár ott is leginkább kettesben beszélgetünk a férjemmel, mert a nagyszülők Zsomboroznak.
De jó Nektek!!!!!! Biztos jó buli lesz!2 év után meg aztán főleg felüdülés lesz! ;)
Mi gyűjtögetünk mindig és nyáron egyszer elmegyünk Horváto.ba. remélem jövőre is eljutunk. Jó lenne, ha a kisfiam kívülről is élvezhetné a tengert!
Zsuzsa! Nálatok mizu? Készül az oldalas?:)
Fent vagytok az iwiwen?Mit szólnátok ahhoz, ha bejelölnénk egymást?
Ági vok,
nem vagyok iwiwen. Én nem szeretem. :)
A családfám fent van :D
Képzeljétek az új kérdéseknél van egy jó kérdés, mik a leggyakoribb újszülött nevek.
Alexander a 99. helyen áll. :D
Összesen 2008-ban 76 db született.
Irigyeltek? Nem azért írtam, hogy most nektek rossz legyen.
Jut eszembe Nektek a babanevek honnan jöttek?
Hogyan válaszottátok? Apa vagy Ti találtátok ki?
Ági
Kata! Esetleg MSN-ezni lehetne, ha gondoljátok.
Ha meg megszeretnéd nézni a fiaimat az indafotón beírod keresőbe, hogy Alexander vagy Alexi (ez a kép neve) akkor megnézheted, van olyan amin együtt vannak, igaz régi fotók, már azóta eléggé megnőtt a picike.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!