Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki hogy van ma? Hogy telt a...

Ki hogy van ma? Hogy telt a napotok? Nagyon fáradtak vagytok? Csinált valami extrát a baba?

Figyelt kérdés
2010. jan. 11. 19:17
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/300 A kérdező kommentje:

Én Miskolc környékén lakom. Egy országos médiavállalat miskolci kirendeltségének print részlegét vezetgettem.Én voltam az, aki túl kicsi volt ahhoz, hogy fentről ne b@szogassák, de túl nagy ahhoz, hogy a "lentiek" hibáiért ne én feleljek:)

De imádtam nagyon-nagyon.Mindig próbáltam úgy csinálni a dolgokat, hogy simán menjen minden és ne kelljen szívnom nekem sem és az embereimnek sem.Nekem kellenek a kihívások, na itt volt bőven.

Emellett volt 2-3 kolléganőm, akikkel nagyon jóban voltam, velük most is tartom a kapcsolatot és sokszor még mindig segítek nekik, hogy mit hogy jó csinálni.

Egyedül biztos megbolondultam volna.

2010. jan. 18. 23:40
 52/300 A kérdező kommentje:
Ja, biztos, hogy én sem engedném a gyerekemet. Akármennyire is meg kell tapasztalnia az Életet nem fogom belehajtani a hülyeségbe...Szerintem jól teszed, hogy szigorú vagy.
2010. jan. 18. 23:43
 53/300 anonim ***** válasza:
100%

A házas életünk sem lenne sehol, ha a nagyobbik gyerkőc nekem itt 11-ig tévézgetne. :)

Képzeljétek!

Pénteken végre elutazunk, felhalmozódott üdülési csekkből. Alsópáhok Kolping Hotel. Ez Magyarország legjobb bababarát szállodája.

2 éve voltunk utoljára pihizni mikor a picikém még a pocimban volt. Rámfér a kikapcsolódás.

Azonkívül egy családdal megyünk, a legjobb barátaink, nekik 2 kislányuk van. Mind a kettő egy-egy évvel idősebb a fiaimnál. Szóval nagy családi-baráti banzáj lesz. :D (Ők lesznek az Alexi keresztszülei, ha tavasszal sikerülne összehozni egy keresztelőt.)

Ti mit csináltok hétvégén?

Nekem az is kikapcsolódás ha olykor átnézünk anyósomékhoz. Vagy elmegyünk bevásárolni.:)

Üdv, Ági

2010. jan. 19. 10:55
 54/300 A kérdező kommentje:

Szia!

Az utolsó mondatodat, mint ha én írtam volna.:D:D:D

Alig várom, hogy menni kelljen az Auchan-ba:D:D:D

Az meg külön jó, mikor anyósékhoz megyünk, bár ott is leginkább kettesben beszélgetünk a férjemmel, mert a nagyszülők Zsomboroznak.

De jó Nektek!!!!!! Biztos jó buli lesz!2 év után meg aztán főleg felüdülés lesz! ;)

Mi gyűjtögetünk mindig és nyáron egyszer elmegyünk Horváto.ba. remélem jövőre is eljutunk. Jó lenne, ha a kisfiam kívülről is élvezhetné a tengert!

Zsuzsa! Nálatok mizu? Készül az oldalas?:)

Fent vagytok az iwiwen?Mit szólnátok ahhoz, ha bejelölnénk egymást?

2010. jan. 19. 11:07
 55/300 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok lányok! Ági! Most nagyon irigy lettem :) Mi utoljára 2 éve januárban voltunk "nyaralni", Egyiptomban, még a pici is "odavalósi"... Azóta csak apa és a nagyok voltak a nyáron Montenegróban, a picivel még nem mertem megkockáztatni az utazást (kb. 12 óra kocsival..) Nálunk a hétvége az, mikor együtt tudunk lenni, megyünk anyuékhoz, esetleg öcsémékhez, Kecskemétre. Náluk most másfél hónapos a baba. Kata! Ez tényleg jó munkahely :)) Sajnos én már évek óta itthon vagyok, mert itt nálunk nincs pedagógusra szükség..pedig nagyon szerettem a munkámat és a gyerkőcök máig előre köszönnek, kiknek én voltam az óvónénije...Remélem, majd pár év múlva lesz munka, ha lejár a Gyes (bár abból nem nagyon nyújtózkodhatnánk): Állítólag tervben van egy egyházi óvoda, már szóltak is, hogy oda várnának..csak jött a válság és semmire sincs pénz, ez is húzódik...na, de a remény hal meg utoljára :))) Próbálok optimista lenni. Egyébként én se engedem a 14 éves lányomat bulizgatni, szerintem még bőven ráér. A 17 évesnek már nem tiltom, igaz neki már 2 éve van barátnője...inkább csak hozzá szokott eljárni. A lányom most 8.-os, neki még legyen a tanulás az első, persze azért hétvégente ott alhat a barátnőinél (akiknek a szülei hozzám hasonlóan gondolkodnak)vagy a lányok alszanak nálunk. Így aztán felügyelet alatt vannak :)))
2010. jan. 19. 11:12
 56/300 anonim ***** válasza:
100%

Ági vok,

nem vagyok iwiwen. Én nem szeretem. :)

A családfám fent van :D

Képzeljétek az új kérdéseknél van egy jó kérdés, mik a leggyakoribb újszülött nevek.

Alexander a 99. helyen áll. :D

Összesen 2008-ban 76 db született.

Irigyeltek? Nem azért írtam, hogy most nektek rossz legyen.

2010. jan. 19. 11:21
 57/300 anonim ***** válasza:
100%

Jut eszembe Nektek a babanevek honnan jöttek?

Hogyan válaszottátok? Apa vagy Ti találtátok ki?

Ági

2010. jan. 19. 11:23
 58/300 anonim ***** válasza:
100%

Kata! Esetleg MSN-ezni lehetne, ha gondoljátok.

Ha meg megszeretnéd nézni a fiaimat az indafotón beírod keresőbe, hogy Alexander vagy Alexi (ez a kép neve) akkor megnézheted, van olyan amin együtt vannak, igaz régi fotók, már azóta eléggé megnőtt a picike.

2010. jan. 19. 11:30
 59/300 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk az elsőt apa találta ki, a nagy lányomét én már nagyon régen, 8. osztályban eldöntöttem (nagyon tetszett Radnóti feleségének a neve). Balázs eredetileg először Gergő volt 2 napig, akkor dőlt el, hogy apának mégsem tetszik, legyen inkább Balázs :)) Rékánál már a nagyokat is bevontuk a névválasztásba.Volt is mindenféle név, de nekünk igazán egyik se tetszett. Aztán amikor már beindul a szülés, mentünk a kórházba, egyszer csak rám nézett a férjem és csak annyit mondott: "Réka!" Akkor már csak pár perc volt a kórházig :))
2010. jan. 19. 12:13
 60/300 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként én fent vagyok az iwiwen :) Az MSN is jó ötlet, majd regisztrálok. Már kész az oldalas, várom a családot, hogy elpusztítsák :)))
2010. jan. 19. 12:15
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!