Ki hogy van ma? Hogy telt a napotok? Nagyon fáradtak vagytok? Csinált valami extrát a baba?
Sziasztok!!!Húúúú, nagyon jó kaják!! Köszönöm a tippeket!
Tök jó olvasni, hogy bebújik a kicsi a nagyhoz:)Elgondolkoztam, hogy talán mégis hamarabb kellene a kistesó. Eredetileg kb.8 év múlva szeretnénk, hogy már elég nagy legyen Zsombor, de majd elválik.
Alvás. Hát én elég szerencsés vagyok szerintem, mert az első egy hónap volt olyan, hogy 3-4 alkalommal ébredt. Most max. 1x, de sokszor átalussza az éjszakát.
Szerintem Zsuzsa csak kialakul már nála ez az alvásos dolog. az már haladás, hogy legalább 5-ig tudsz aludni.
Most én kicsit ki vagyok akadva, mert napok óta olyan hisztis a gyerekem, hogy az nem igaz. Pedig nagyon-nagyon nyugodt baba. Felül az ínye be van pirosodva és meg is van dagadva picit. Ömlik a nyála, a keze kézfejig a szájában...Gondolom a fogacskák bántják! de mikor fogzik, akkor ameddig ki nem bújik a fogacska, addig ilyen nyügi lesz???Vagy most ilyen fejlődési ugrása lehet?
Szép napot Nektek!
Sziasztok, Ági vagyok,
találtam egy érdekes cikket a D-vitaminról:
Olvassátok el és ne felejtsétek el adni a babának a Vigantol olajat!
Túlkínálat:D:D:D Ez tetszik!
Ági, köszike a linket, azért nem árt tudni az ilyeneket!
Amúgy tök jó ez az oldal.
4 gyerkőc? Akkor nálatok soha nincs csend! :D
Mindig is tetszettek az olyan családok, ahol több gyerkőc van és amolyan "olasz családként" élnek. Ahol sorakozik a sok cipő különböző méretekben, ahol valaki mindig nyüzsög, éhes, szomjas, ez van, az van. Persze gondolom nagyon fárasztó sokszor. Milyen idősek?Fiú-lány arány?
Ja tényleg és hogy hívják a gyermekeiteket?
Menüjelentés: ma nálunk fokhagymás sült oldalas van krumplipürével. Szevasz diéta:D:D:D:D
Üdv:
Kata
Ági vagyok,
nálunk lencsefőzelék olívaolajjal és fasírttal volt a menü.
A babóim: Alexander (Alexi) 18 hós
Márk (Márkó) 10 éves.
ÓÓÓÓó a lencsefőzeléket imádooooom!A munkahelyem szomszédságában van egy étterem. Ne holmi puccosra gondoljatok, inkább ilyen kifőzdés, de jó kaják vannak. Ha lencsefőzelék volt már ebédidő előtt 10 perccel lelógtam, hogy nehogy elvigyék az összeset a kollégáim. Kedvenc kolléganőm azóta is sokszor pityeregve hív fel, ha az van, mert én jutok eszébe, hiányzom neki. Amúgy néha nekem is hiányzik a csapat, de sokkal jobb babázni.:)imádom ezt a kis cicafiút, most is itt gííííí-zik már vagy 5 perce:)
A rizottót is nagyon szeretem, bár én nagy kajálós vagyok, úgyhogy nekem szinte minden a fogamra való:D
Hát Zsuzsa, neked aztán okozhat fejtörést a 2(vagy inkább 3)kamasz gyerkőc.Tényleg gyorsan nőnek ezek a babák. Szinte fel sem tűnt, hogy már eltelt 3 hónap, mióta megszületett Zsombor. Csak úgy repülnek a hetek és az én kis Cumigyurim is hamarosan felül, feláll, elindul, stb.Pedig olyan jó, hogy most még akkor ölelem és puszilgatom meg, amikor én akarom és nem tartja 'cikinek'.Ági! a Te nagyobbik kisfiad jár már csavarogni? Vagyis engeded neki?Csak mert erre felénk már nagyon sok 10 év körüli gyerek késő estig az utcán van és sokszor nem is értem, hogy hogy nem hiányolják a szülők. Vagy én vagyok lemaradva és a mai gyerekek tényleg ilyen hamar érnek??:S
Ági vok,
nem engedem csavarogni. Budapesten lakunk, kertvárosi részen, nyáron bicajozhat az utcában a szomszédokkal, de 6-kor nálunk mindig vacsi van, majd fürdés és ő 8-kor ágyban van. Szigorú vagyok. Pénteken és szombaton este 9-ig maradhat fent, de akkor is sokszor elalszik.
A kicsi is 8 körül szokott elaludni.
Akartam írni, hogy a nagy korkülönbség csak azért jó, mert már egyedül megy suliba, meg egyedül jön haza. (2 utcára van az iskola) Ha nincs itthon kenyér el tudom küldeni a közértbe, legalább ennyit segít, hogy nem kellett a picikével kínlódni esőben meg fagyban. Egyébként elsétálunk, mert a bolt sincs messze.
Kata! Hol dolgoztál? Nekem nem tud hiányozni a munkahelyem, mert egyedül voltam egy irodában. Mindent nekem kellett csinálni, senki beszélgetőtárs...
Főnök néha bejött,de inkább a gyárban ügyelt a srácokra, hogy menjen a gép. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!